Гороскоп на 2024 рік для Риб: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Риби: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Риб?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Риб. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Гороскоп на 2024 рік: Риби

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому 3 домі спілкування. Познайомитеся з впливовою людиною. Кількість друзів виросте. Нові контакти змінять ваш світогляд. Сприятливий час для медійної активності. Більше людей дізнаються про вас. Поїдете у цікаві пізнавальні подорожі. Очікуйте гарних новин про брата чи сестру.

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш 4 дім оселі та родини. Почнете жити у кращому місці. Мігруєте до іншої країни. З'їдетеся зі своїм партнером. Ваша родина поповниться новими людьми. Отримаєте гарні новини від батьків. 

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок, у 3 домі. Несподівано вирішите здобути нову професію. Нова людина змінить ваше життя. Почнете навчатися чомусь з вашими однодумцями. Будуть справи, пов'язані з транспортом. Подорож змінить ваш світогляд.

У літні місяці Риби будуть розвиватися у сферах подорожей. Сприятливий час для переїзду. Можете купити нерухомість закордоном. Треба буде приділити увагу здоров'ю батьків. Ваша робота принесе великі плоди.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого сектору мрій 22 січня та заходить у ваш 12 дім приватності. Ваша діяльність останніх 16 років завершиться. Ви заглибитеся в себе, дійдете нових висновків. Зацікавитеся езотерикою. Переїдете до далекого міста чи нової країни на багато років, і це повністю змінить ваше життя. Ви будете працювати дистанційно наодинці, наприклад, як фрілансер. Поїдете до власного місця сили. Проведете відпустку в ретриті. Доходи неодмінно виростуть. Захочете відкрити власну справу, пов'язану з медициною. Ваше оточення очиститься від лишніх людей. Сприятливий час для благодійності. Буде таємне або неочевидне джерело фінансів. Почнете таємний роман з впливовою людиною. Ви будете прагнути більше часу на самоті. Буде можливість змінити громадянство. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя у вашому знаці Риб. Усі ваші мрії можуть реалізуватися лише за ваших зусиль. Відповідальність виросте: з'явиться дитина, новий бізнес, підвищення на роботі, шлюб тощо. Сатурн завжди показує правду, тож усі проблеми у ваших стосунках стануть очевидними. Ви будете серйозніше ставитися до життя. На вас чекає перспективна співпраця. 

Венера, планета любові та краси, буде перебувати у Рибах з 12 березня по 6 квітня. Ви будете радіти життю та випромінювати позитивну енергію. На вас чекають побачення та романи. Отримаєте приємний приз. 

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року в 6 домі роботи. Доведеться швидко закінчувати старі справи. Повернетеся до старих звичок. Сприятливий час для медичного огляду. Астрологиня не радить робити операції у цей період.

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори мрій, грошей, стосунків та кар'єри.

Сендвіч із хурмою та вершковим сиром – готуємо з піаністом Євгеном Хмарою у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі