Гороскоп на 2024 рік для Стрільців: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Стрілець: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Стрільців?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Стрільців. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Гороскоп на 2024 рік: Стрілець

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому 6 домі роботи. Навантаженість виросте, а професійні можливості збільшаться. У вас з'являться нові обов'язки, наприклад, станете батьками чи заведете тваринку. Будете більше пильнувати своє здоров'я та режим. Зверніть увагу на догляд за собою та дозвольте собі відпочити. Вам поталанить у сферах рутини та роботи. Якщо матимете операцію у цей період, та ваша реабілітація пройде швидко та легко. Не будьте занадто суворими до себе. 

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш 7 дім стосунків. Чимало Стрільців у цей період одружаться та народять дітей. На вас чекає цікава співпраця. Підпишете новий контракт. Юридичні справи будуть іти легко, нові клієнти звернуться по ваші послуги. Оточення збільшиться, багато часу присвятите спілкуванню.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок, у 6 домі. Раптово звільнитеся з роботи, почнете власну справу. Колектив зазнає змін. Можливе підвищення. Усі ваші проблеми вирішаться на краще. Якщо маєте хвороби, то ваш стан у цей період покращиться.

Літні місяці Стрільці розвиватимуться у сферах шлюбу та спілкування. Буде вигідний контракт. Не проґавте нові можливості для співпраці.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого сектору грошей 22 січня та заходить у 3 дім комунікацій. Чорна смуга у питанні фінансів закінчиться. З'являться нові можливості для заробітків. Ваше оточення кардинально зміниться, в життя з'явиться чимало нових людей та тем для спілкування. Почнете думати інакше, сфокусуєтеся на нових ідеях та навичках. Зв'язки з іншими людьми принесуть багато фінансів. Ваш вплив виросте. Знайдете свого наставника. Спілкування з родичами теж зміниться. Будете розв'язувати питання з транспортом. Ймовірно почнете працювати з дому в медійній сфері. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя в 4 домі сім'ї та оселі. Зміните місце життя, наприклад, купите нову квартиру, почнете будувати будинок. Якщо почнете ремонт, то він затягнеться на весь рік. На вас чекають багато відряджень. З'являться нові обов'язки щодо батьків, особливо до матері. 

Венера, планета любові та краси, буде перебувати у Стрільці з 1 по 24 січня. У вас буде багато відпочинку та подарунків. Ваше життя наповниться гармонією та коханням. 

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року в 9 домі подорожей. Переосмислите власний сенс життя. Відвідаєте місце, де вже були. Будете відстоювати себе в судді. 

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори фінансів, дітей, кар'єри та зовнішності. 

Швидко і смачно! Піца з лаваша на сковороді – рецепти "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі