Гороскоп на 2024 рік для Тельця: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Телець: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Тельців?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Тельців. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому знаці Тельця. На вас чекають насичені зустрічі та знайомства, велика ймовірність одруження. Ваші мрії здійсняться, а популярність та впливовість виросте. Цей час стане новим періодом у вашому житті та подарує нові можливості.

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш сектор грошей та прибутків до кінця року. Це надзвичайно сприятливий час для початку та розвитку власного бізнесу. Ваше майно подорожчає. Ви отримаєте можливість робити вартісні покупки. Спільний бюджет з партнером виросте. Вас будуть фінансово підтримувати. Ймовірно ви будете виступати, читати лекції, станете рольовою моделлю для багатьох людей. У другому півріччі покращите режим харчування та ваше самопочуття буде на висоті. Ви заново себе полюбите, а люди навколо почнуть більше вас цінувати.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок. Несподіваних подій не уникнути, наприклад, виграєте розіграш. Не проґавте нову можливість, адже вона зможе перевернути ваше життя. До того ж ці світила поєднується лише раз у 13 років! Великі зміни стануться у квітні: одружитеся, завагітнієте, переїдете до нової країни. 

Літні місяці Тельці розвиватимуться у сферах фінансів. У вас буде підвищення або ж зміна місця роботи на кращу. Вас нагородять призом чи премією, а ваші зусилля отримають схвалення.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого 9 дому кар'єри 20-22 січня. Довгий період у пізнанні світу та самих себе нарешті завершиться. Наприклад, ви довго вчилися, проте не могли застосувати ці знання, або ж ніяк не могли дописати книгу. Плутон перейде до 10 дому статусу на 20 років. Ваша професія зазнає кардинальних змін. Ви очолите свій колектив. Особливо цей вплив буде відчутним восени. Можливо, змінитеся не ви, а обставини навколо. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя в 11 домі. Ви станете ближчими до втілення своєї мрії. Якщо зможете подолати всі виклики на своєму шляху та не складете рук, то обов'язково досягнете успіху. Буде багато спілкування та співпраці з різними людьми. Ви сфокусуєтеся на роботі, тож деякі особи зникнуть з вашого життя. Ваша репутація допоможе стати членом якоїсь організації.

Венера, планета любові та краси, буде перебувати в знаку Тельця з 30 квітня по 24 травня. Ви будете сяяти та випромінювати щастя. До вашої позитивної енергії будуть тягнутися люди. Серпень стане надзвичайно слушним часом для романтичних стосунків.

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року у секторі сім'ї та оселі. Ви знову переїдете. Плани зазнають низки змін. Питання минулого нагадають про себе.

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори подорожей, приватності, кохання та фінансів. 

На скільки зросли ціни перед новорічними святами? Відповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі