Гороскоп на 2024 рік для Терезів: що принесе рік Зеленого Дракона

Гороскоп на 2024 рік Терези: точний прогноз
Freepik

Яким буде 2024 рік для Терезів?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Терезів. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Гороскоп на 2024 рік: Терези

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме у вашому фінансовому секторі. Змін зазнають побічні доходи, а не основна зарплата. До вас прийдуть неочікувані гроші, наприклад, спадок, аліменти чи грант. Сприятливий час для зачаття дитини. Ваші стосунки зазнають старих запалу та пристрасті. 

Після 26 травня Юпітер увійде у ваш 9 дім подорожей. Ви активно будете шукати сенси у своєму житті, займетеся саморозвитком. Навчання буде плідним. Якщо знатимете чого хочете, то все обов'язково втілиться. Юридичні справи можуть нагадати про якусь ситуацію. Довгоочікувані документи нарешті прийдуть. Ймовірна міграція або одруження з іноземцем. 

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок, у 8 домі фінансів. Різких змін у грошах не уникнути. Наприклад, раптово зміниться стан інвестицій чи акцій. Прийдуть неочікувані доходи, зможете закрити борги. Буде нова ефективна співпраця у бізнесі. 

Літні місяці Терези розвиватимуться в особистих мріях. Ви остаточно зрозумієте, чого хочете. Удача буде на вашому боці.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, уперше за 16 років виходить з вашого 4 дому сім'ї 22 січня та заходить у 5 дім радості. Те, над чим ви довго думали, нарешті справдиться. Справи, пов'язані з батьками та переїздом, дійдуть до логічного завершення. Ваше ставлення до дітей та їх життя загалом зміниться. Відкриєте у собі нові таланти, які в перспективі стануть професією. Ймовірно зустрінете кохання всього вашого життя. Доходи збільшаться і ваша буденність наповниться новими враженнями та відчуттями. У цей період Терезам буде надзвичайно щастити. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, допоможе вам знайти стабільність та план на життя в секторі роботи. Буде велика відповідальність та навантаженість. Доведеться серйозно ставитися до питань дисципліни та режиму. Ваша продуктивність виросте. Попіклуйтеся про власний розклад та запас енергії. Регулярно займайтеся власним здоров'ям. Ймовірний медичний огляд. 

Венера, планета любові та краси, буде перебувати у Терезах з 30 серпня по 24 вересня. У вас буде гарне самопочуття та настрій. Станете магнітом для позитивних новин та людей. Це час великої удачі, тому сміливо можете купити лотерейний білет. 

Планета дій та активності Марс буде ретроградним наприкінці року в 11 домі майбутнього. Плани та мрії зазнають змін. Покинете свій колектив чи команду. 

Традиційно тричі на рік ретроградним стає Меркурій. Астрологиня не радить у ці періоди робити вартісних покупок та приймати серйозних рішень. У 2024 ретроградного впливу зазнають сектори стосунків, приватності та родини.

Багет з помідорами та моцарелою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі