Гороскоп на червень 2023 для Козерога: яких змін чекати на початку літа

Гороскоп на червень 2023 Козеріг — 1+1
Freepik

Гороскоп для Козерога на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козерогів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

4 червня Повня пройде у вашому 12 будинок гороскопу, який відповідає за завершення, звільнення від чогось і підготовку до нового. У цей період настане кульмінація, ви зможете прийняти важливе для себе рішення. Також Повня може показати, від чого потрібно відмовитися у житті, щоб поліпшити комфорт свого життя.

6 червня Венера, планета краси, грошей, любові й гармонії, входить у ваш 8 будинок гороскопу, сектор грошей. На вас очікують хороші фінансові новини. У цьому ж домі перебуває Марс, а отже, ви точно отримаєте додатковий дохід цього місяця. Крім того, в цей період у вас налагодяться стосунки з партнером, настане гармонія. Вільні представники знака можуть завести роман.

З 20 червня починається тіньовий період Венери. Можлива затримка фінансів або охолодження у стосунках, можуть повертатися колишні.

12 червня Меркурій входить у ваш шостий будинок гороскопа. Ви отримаєте новини, пов'язані з роботою. Варто звернути увагу на здоров'я, можливо, слід пройти медогляд. На вас чекають подорожі, знайомства, спілкування, нові клієнти. Плутон, планета трансформації, цього дня розгортається у вашому 1 будинку гороскопа до 22 січня 2024 року. У цей період вам доведеться зосередитися на змінах у житті.

17 червня Сатурн, ваша планета управитель, зупиняється і розгортається в ретроградний рух у вашому 3 будинку спілкування, знайомств, комунікацій. На вас очікують зміни в оточенні, сім'ї. Можливо, ви зможете відновити спілкування з людьми з минулого. Також не виключено, що доведеться займатися тривалим оформленням документів.

Молодик 18 червня пройде у вашому 6 будинку гороскопа, який відповідає за вашу сферу зайнятості. Ви можете отримати вигідну пропозицію щодо роботи або для бізнесу. Можливо, ви зміните свої звички. Це прекрасний час, аби зайнятися харчуванням і спортом. 

22 червня Сонце входить у 7 будинок партнерства і стосунків. Тут можливі переговори, угода купівлі-продажу, підписання контрактів, залучення нових клієнтів, новини від чоловіка, дружини, родичів. 

28 червня Меркурій опиниться в 7 будинку шлюбу. Може бути нове знайомство або нова людина якась прийде у ваше життя.

30 червня ретроградний Нептун пройде в 3 будинку спілкування, знайомств. Комунікацій стане менше, але ви зможете більше попрацювати. Також це чудовий час, щоб переглянути свої інтереси і повернутися до улюбленого заняття.

Новини по темі