Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл — 1+1

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку на травень 2023. Чого чекати віз зірок цього місяця?

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА ТРАВЕНЬ 2023 ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ

Гороскоп на травень 2023: Овен

1-2 травня Плутон розвертається у ретроградний рух. До кінця 2023 року він повернеться до вашого 10-го будинку, де був останні 15 років. Ви повинні вирішити всі питання, які ви могли не встигнути завершити. Ви маєте шанс завершити питання кар'єри, бізнесу. Можливе звільнення. Все це буде на краще. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому 8 будинку фінансів, чужих грошей. Це буде останнє затемнення у будинку фінансів. Завершаться всі справи щодо цього будинку: фінанси, податки. Також це про емоції, психологічні проблеми. Вам відкриється, чому це відбувається з вами. Ви зможете позбутися своїх страхів. 8 травня Венера входить до вашого 4-го будинку гороскопу. Там же у вас і Марс. Чекайте на події, пов'язані з романтичними стосунками до 21 травня. Можливі зустрічі, питання з місцем проживання. До вас можуть приїхати гості, можливо свято, покупки для комфорту та затишку. 15 травня Меркурій розвертається у прямий рух у вашому 2 будинку грошей. Це щось хороше, можливо, ви пройдете курс чи вам повернуть гроші. Проте й витрати зростатимуть. 17 травня Юпітер переходить у другий будинок, сектор грошей на цілий рік, проте він може і збільшувати витрати. У вас розшириться картина світу. Ви можете підвищити свій цінник. Можливо у вас буде підвищення. Усі Овни вийдуть на новий фінансовий рівень. 19 травня - Молодий місяць у 2-му будинку грошей народжує нову енергію. Це будинок самооцінки, самоцінності. Можна розпочинати нове, йти вчитися. Це будинок нових ресурсів. Ви матимете багато життєвої енергії. Марс 21 травня входить у ваш 5й будинок кохання. Можливо, ви поїдете кудись у відпустку, займетесь танцями чи новим хобі. Марс – це ваша планета. У вас буде щось радісне. Також можливе зачаття, народження дітей. 22 травня Сонце входить до третього будинку спілкування, комунікації, соціуму. у вас буде більше розмов, спілкування, подорожі.

Гороскоп на травень 2023: Тілець

1-2 травня Плутон, планета трансформації, розгортається у ретроградний рух. До кінця 2023 року він повернеться до вашого 9 будинку і дасть можливість завершити питання, які ви не встигли доробити. Настав час відмовитися від чогось, у вас буде на цей час. До кінця року у вас буде шанс змінити свій статус. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому 7 будинку стосунків. Ви ухвалите рішення щодо ваших відносин, шлюбу, статусу. Можливе розлучення або спільний бізнес. Також підсвітляться ваші стосунки з роботодавцем. Також це вороги та всі інші люди. 8 травня Венера переходить до 3-го будинку, сектор спілкування, комунікації. Там у вас і Марс до 21 травня. Це добрий період для спільної, парної діяльності. Також 3-й будинок це навчання, бажання вчитися. Венера у 3 будинку це ще й гроші та родичі. 15 травня Меркурій повертається у прямий рух у вашому 1 будинку, у вашому знаку. Ви відновите свій режим, спорт та звички. 17 травня Юпітер, планета подарунків, грошей, дітей входить у ваш знак Тельця на цілий рік. Юпітер весь рік вас захищатиме і виконуватиме ваші бажання. 19 травня Молодий місяць в 1му будинку, у вашому знаку. Там буде 5 планет, у тому числі Уран. У вас ніби нова батарейка з'явиться, у вас увімкнеться нова енергія, новий ресурс. Ви знайдете друге дихання. 21 травня Марс змінює знак і входить до 4-го будинку гороскопу. Марс планети енергії, дії, можливий переїзд, відрядження, ремонт будинку. у негативі це дає конфлікт із родичами. Добре займатись спортом. 22 травня Сонце увійде у ваш 2 будинок гороскопу, будинок грошей, прибутку. Почнуть вирішуватись фінансові питання, ви можете нарешті знайти роботу.

Гороскоп на травень 2023: Близнюки

1-2 травня Плутон повернеться до 8-го будинку, будинок фінансів, непередбачених ситуацій, буде дуже емоційно. Плутон хоче, щоб ви завершили справи, які було розпочато раніше. Завершення буде у червні. Містика, таємниці, містичні одужання. До 10 жовтня. 5 травня - Повний місяць і Місячне затемнення в 6 будинку (тема служіння, обов'язків). Щось, що тривало 2 роки, наразі закінчується. Важливим є планування дня, турбота про себе, про своє здоров'я. Можуть бути новини про роботу, здоров'я, зміните щось із цього, а також станеться щось з домашніми тваринами. 8 травня Венера входить до 2-го будинку. Венера відповідає за ваші прибутки. Може прийти певна сума грошей, з'явитись нове замовлення, клієнти, роботу отримаєте. Марс буде у 2 будинку до 21 травня: хтось підніме вашу самооцінку, можливі побачення, вас похвалять. Ви розумієте свою цінність. 15 травня Меркурій у 12 будинку повертається у прямий рух. Ви нарешті зможете мислити чітко, надійдуть звіти, документи. 17 травня Юпітер зайде до 12-го будинку, на вас чекають подарунки, далекі землі, чекальні країни. Це триватиме цілий рік. Ви можете переїжджати за кордон, навчатися там, навіть одружуватися. Вдалі операції, можуть відбуватися лікування. Самопізнання. Також ймовірно усамітнення, зайняття творчістю. 19 травня Молодий місяць у 12 будинку, який піде для вас означати завершення. У цей день народжується нова енергія. Збирається багато планет і ви набуваєте посидючості. Можуть зацікавити медитації, таємні служби, йога, можете лягти до клініки. З 21 травня Марс у 3-му будинку, з'явиться енергія, почнуться поїздки, можна купити авто. Буде активне спілкування: курси, соцмережі, можете завести канал. 22 травня Сонце входить у знак Близнюки. Поповнення енергії до наступного року.

Гороскоп на травень 2023: Рак

1-2 травня Плутон розвертається, він був у 8 будинку (грошей, прибутку) і піде назад. 12 червня знову повернеться до 7 будинку (стосунки та партнерство). Тут ви закінчите свої відносини у відносинах, партнерстві, шлюбі. Може зміните ставлення себе. 5 травня - Повня та Місячне затемнення в 5 будинку (любов, радість, задоволення, діти, бізнес). Ви намагатиметеся завагітніти або дочка виходить заміж, або реалізується творчий проєкт, хобі. У коханні настане ясність - можливо завершення відносин чи перехід відносин нового рівня. А може розкриється любовний трикутник. 8 травня Венера, планета краси, грошей, кохання увійде на знак Раку і буде там до 6 червня. На Раків поллюся гроші з рогу достатку, вони випромінюватимуть красу та чарівність. Усі захочуть дарувати вам подарунки. Там же, у 1 будинку Марс до 21 травня. Він дасть вам сміливість, а разом із Венерою – грайливість. Ви притягнете до себе свою половинку. 15 травня Меркурій розгорнуться у пряме видіння в 11 будинку (майбутнє, плани, мрії, друзі, прибуток за раніше зроблене, результати роботи, інтернет). Не треба відкладати, збирати, переробляти всі плани, підуть уперед. Можливо зустріч із друзями, знайомства, з вами можуть розплатитися за виконану роботу. 17 травня в 11-му будинку розгорнеться Юпітер, який відповідає за подарунки, щедрість, розширення до березня 2024 року. Ваше соціальне коло зміниться. Нові зустрічі, знайомства, спілкування. Нові групи за інтересами будуть на кожному кроці. Ви станете лідером, у вас з'являться друзі – іноземці. 19 травня Молодий місяць у тому ж 11 будинку, ам зберуться Меркурій, Сонце, Місяць і Уран. Народиться нова енергія, заряд. Багато договорів, угод, галасливі компанії, дружні вечірки вільного часу не залишиться. З 21 травня Марс, планета сміливості та дій увійде у 2 будинок грошей. У вас значно зросте самооцінка, ви станете активнішими. Варто пам'ятати, що Марс у другому будинку дає витрати, тому з 21 травня важливо купувати потрібні добротні речі, а не всі поспіль. 22 травня Сонце входить у 12 будинок (усамітнення, еміграція, самопізнання, езотерика). Вам захочеться припинити веселощі, поїде з одним партнером. Можуть з'явитись плани на еміграцію, ви можете почати вивчати езотерику.

Гороскоп на травень 2023: Лев

Плутон, планета трансформації, 1-2 травня розгортається у ретроградний рух. Зараз у вас Плутон у 7 будинку всіх інших людей. До кінця 2023 року він повернеться до 6-го будинку і повторить ситуації з питаннями роботи, здоров'я, режиму дня. Ви матимете шанс завершити незавершене у цих справах. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення в 4 будинку гороскопу. Висвітляться питання проживання, родичів. Настане кульмінація у чомусь, ви отримаєте плоди ваших зусиль раніше. 8 травня планета кохання, грошей та краси Венера входить у ваш 12-й будинок гороскопу. Будинок усамітнення, відпочинку. Це будинок відновлення. У цьому будинку буде Марс до 21 травня. Це означає, що ви можете поїхати удвох з кимось, можливо таємна подорож. 12 будинок це також про лікарні, в'язниці та далекі подорожі. 15 травня Меркурій розгорнеться у прямий рух. Після 19 травня добре укладати угоди, купувати техніку. Меркурій розгорнеться в будинку досягнень, кар'єри, і всі перешкоди в цих сферах нарешті підуть. Можливе підвищення, зміна статусу. 17 травня Юпітер входить до 10-го будинку гороскопу. Це дуже вдале становище для Львова. Планета щедрості, вона як ваш янгол-охоронець. Вона може дати такі можливості, про які ви навіть не подумали. Там само і Уран, який дає несподіванки, причому позитивні. Юпітер збільшить вашу роль у соціумі, ви можете щось очолити або станете лідером у центрі уваги. Може змінитись статус. Ви можете стати батьками, одружуватися або розлучитися. Зазвичай цей статус кращий, ніж був до. 19 травня Молодий місяць у 10 будинку. Сонце та Місяць з'єднуються і у вас буде нова енергія. До кінця травня у вас буде гарний час для будь-яких починань. Проект, бізнес, свої соцмережі, новий контракт. Ваші починання приведуть до успіху. 21 травня Марс входить у ваш знак Лева. Енергія активізації, сміливості, бажання та хоробрості, дій. Добре зайнятися спортом. У вас з'явиться бажання активності і ви нарешті повірите у себе. Ваші амбіції зростуть. 22 травня Сонце входить до вашого 11 будинку майбутнього, результатів, прибутку. Ви отримаєте прибуток чи визнання, подарунки.

Гороскоп на травень 2023: Діва

1-2 травня Плутон розвертається в ретро рух і буде у вашому 5 будинку до 12 червня, після чого повертається до 6 будинку, ваш сектор роботи, здоров'я, розпорядку дня. З 12 червня ви повернетесь до питань дітей, романтичних стосунків, творчості. У вас буде можливість нарешті поставити фінальну крапку в цих сферах, або ви наважитеся на щось. 5 травня - Повний місяць і Місячне затемнення в 3 будинку спілкування, контактів, комунікації. Можливо нове знайомство, нове коло спілкування, нові контакти. Також затемнення може дати кульмінацію або завершувати стосунки з партнером, із друзями. Може з'явитись нова сфера спілкування на роботі, нові люди з'являться у вашому оточенні. Запитання, пов'язані з транспортом, продаж авто. Також це родичі, будьте обережні, можливі конфлікти чи новини. Сусіди теж питання по третьому будинку. 8 травня – Венера, планета краси та грошей, входить до 11 будинку майбутнього, планів, друзів. Може принести добрі новини. Там Марс, а вони пара з Венерою. Друзі можуть вас познайомити з кимось. 11 будинок це також організація свят, весіль. Інтернет: ви можете щось робити та переробляти, покращувати. 15 травня Меркурій розвертається у прямий рух у 9 будинку. Це ваш управитель. Все налагодиться і ви зможете приймати рішення. 9 будинок майбутнього, удачі, подорожей. Можна планувати навчання. 17 травня Юпітер, планета щастя, достатку, фінансів, змінює знак і входить також до 9-го будинку. Юпітер буде там цілий рік. Можливо, ви підете отримувати другу чи третю вищу освіту, почнете працювати на іноземну компанію. Юпітер може дати другий шлюб та онуків. 19 травня Молодий місяць у 9 будинку. Додасться нова енергія. У вас з'являться сили. 5 планет буде у 9 будинку у травні. 21 травня Марс входить до 12-го будинку, може бути поїздка або робота на самоті. Також це лікарні та в'язниці, місця ізоляції, ретрити, монастир, екскурсії. Добре викидати старі речі, наводити порядки. Час добрий для самопізнання. 22 травня Сонце входить до 10-го будинку досягнень, кар'єри, професії. Це сектор статусу: хто я у соціумі.

Гороскоп на травень 2023: Терези

1-2 травня Плутон розвертається в ретроградний рух (до 12 червня) – необхідно закінчити сімейні справи або можливий переїзд. 5 травня Повня та Місячне затемнення в 2 будинку – не можна приймати важливих рішень. 8 травня Венера увійде до 10-го будинку гороскопу – на вас чекає збільшення доходів, підвищення на посаді, дохід у своєму бізнесі. 15 травня закінчується ретроградний Меркурій, він переходить у прямий рух у вашому 8 будинку гороскопа – проясниться фінансова ситуація, можливо, ви отримаєте спадок, віддасте борг. 17 травня Юпітер входить до 8 будинку – розширення фінансових можливостей, виростуть інвестиції, неочікувані повороти (хороші). 19 травня Молодик у 8 будинку –  нова енергія, неочікувані можливості, яка допоможе вам у фінансовій сфері, дуже успішний бізнес. Окрім фінансів – це зачаття, вагітність, велика кількість продажів та клієнтів. 21 травня марс входить до 11 будинку – мрії, розширення свідомості, чіткі плани на майбутнє. 22 травня Сонце входить до 9-го будинку – розширення кругозору, знайомство з іноземцями, освіта, курси.

Гороскоп на травень 2023: Скорпіон

1-2 травня Плутон розвертається в ретроградний рух у 4 будинку гороскопа (4 будинок пов'язаний з сім'єю, нерухомістю, місцем проживання) і йтиме назад до 10 жовтня, а 12 червня він увійде знову до 3 будинку гороскопа до кінця року. З 12 червня і до кінця 2023 року Плутон прибиратиме ваше оточення (хтось піде, закінчіть навчання, звільнення і більше не будете в цьому оточенні, великі зміни у ваших сестер, братів, сусідів), щось потрібно буде завершити. 3 будинок ще транспорт, у травні може дати якісь знаки. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення у вашому знаку, в 1 будинку (маса подій які можуть змінити ваше життя на краще) Це останнє затемнення у вашому знаку в цьому циклі (відчують сильніше ті, у кого акцсендент з 10 по 18 градусів Скорпіона або день народження) з 3 по 11 листопада 8 травня Венера входить до 9 будинку гороскопа (будинок удачі, грошей) вас може чекати посилка, подарунок 9 будинок це ще суди (можуть просунутися справи), подорожі, іспити А так само можуть бути знайомства, оскільки Марс там же з 8 по 21 травня 15 травня Меркурій розгортається у прямий рух у 7 будинку (відносин, партнерства) Це найважливіша тема буде у травні, тому що 17 травня до цього будинку ще входить Юпітер (планета достатку, щастя, радості, достатку, так само шлюб, вагітність, народження дітей) Юпітер увійде ваш 7 будинок на цілий рік з 17 травня і до кінця березня - початку квітня 2024). Може дати нове кохання, знайомство, співпрацю. 19 травня Молодий місяць у цьому ж 7 будинку. Там збирається 5 планет (Меркурій, Юпітер, Місяць, Сонце, Уран), які вказують вам на відносини, співпрацю. 21 травня Марс, планета активності, входить у 10 будинок, будинок досягнень. Ви захочете чогось досягти і у вас не буде страху. У негативі може дати конфлікт із авторитетною людиною. Марс допоможе вам досягти вашої мети. 22 травня Сонце входить у ваш 8 будинок (будинок фінансів). Порушить питання, пов'язані з грошима.

Гороскоп на травень 2023: Стрілець

1-2 травня - Плутон ретроградний, він повернеться з 3 до 2 будинку до кінця цього року. Повернеться питання трансформації фінансів, роботи, де ви отримуєте гроші. 5 травня Повня і Місячне затемнення в 12 будинку гороскопу. Це будинок самопізнання, самотності, аскетизму. Це затемнення поставить крапку і висвітлить те, чого потрібно звільниться. Можливо, ви проведете багато часу на самоті і вирішите нарешті, що у вашому житті вам більше не потрібно. 8 травня Венера входить у 8 будинок, будинок грошей. Це загальні гроші, і цей аспект дуже сприятливий. Можуть бути зустрічі, побачення, але нові стосунки краще перенести після 15 травня. Також 8 будинок це про щось езотеричне, зустрічі інтимного плану, щось у вашому житті трансофрмується у цій сфері. 15 травня закінчується ретроградний Меркурій, він розвертається у прямий рух у вашому 6 будинку роботи. Можливе вирішення якихось проблем, які стопорилися весь цей час. Будуть новини від клієнтів чи у колективі на роботі. 17 травня Юпітер входить до 6-го будинку. У вас відчутно додасться робота. Однак, на вас чекає розширення, вдала робота, підвищення, потік клієнтів. Також буде покращення здоров'я. 19 травня Молодий місяць у 6 будинку, де Сонце з Місяцем з'єднуються. У ваше життя увійде нова енергія, щось нове: нова робота, новий колега, якісь зміни на вас чекають. Зверніть увагу на своє здоров'я, режим та спорт. 21 травня Марс входить до 9-го будинку. Це подорожі, поїздки та освіта. Також питання можуть бути пов'язані із юридичними справами, документами. 22 травня Сонце входить до 7-го будинку горскопа. Будинок партнерства, стосунків. Можуть бути нові угоди, контракти. Відносини можуть вийти новий рівень.

Гороскоп на травень 2023: Козеріг

1-2 травня Плутон стає ретроградним. До кінця 2023 року він завершить свої справи у вашому знаку. 12 червня він увійде до першого до кінця року. Вам необхідно буде завершити всі справи, які з якихось причин не встигли за останні 15 років. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення завершується Коридор затемнень. Воно буде у вашому 11 будинку гороскопу, будинку майбутнього, планів, наші мрії та плани, наше оточення. Потім може змінити оточення, завершити відносини з друзями. Це останнє затемнення у цьому будинку. Щось вирішиться чи виявиться таємне. 11 будинок також про онлайн бізнес. 8 травня Венера, планета краси та грошей входить до 7-го будинку відносин і партнерства. Це дуже добре для побачень, романтичних стосунків. У цьому будинку Марс до 21 травня. Це добрий період для знайомства, особливо з 15 по 21 травня. Можлива пропозиція або навіть шлюб. 15 травня Меркурій розвертається у прямий рух у вашому 5 будинку гороскопу. Дім кохання, дітей. Можлива подорож на відпочинок. Гарний час для вагітності, народження дітей, проводити час із дітьми. 17 травня до 5-го будинку входить Юпітер. Планета достатку, багатства та дітей. Юпітер дасть вам багато дітей. Юпітер пропонує розширення. 19 травня Молодий місяць у 5 будинку гороскопу, Сонце з'єднується в Місяцем і народжує нову енергію. 5 планет у вашому 5м будинку. Буде радість та задоволення. Добре ризикувати, показувати свою сміливість у даному секторі. Можлива зустріч людини, яка внесе щось нове у ваше життя. Добре займатись спортом, брати участь у виставках, займатися творчістю. 21 травня Марс змінює знак і входить до вашого 8-го будинку фінансів. Активна планета, ви будете робити дії. Це чужі гроші, зарплата партнера, гроші від держави, допомога та спадщина. Можливий поділ майна. Будьте обережні з податками, сплачуйте вчасно. 22 травня Сонце входить до вашого 6-го будинку. Зверніть увагу на роботу, обов'язки, дисципліну.

Гороскоп на травень 2023: Водолій

Плутон 1-2тра розгортається в ретроградний рух. До 12 червня і до кінця року актуальна тема звільнення: вихід із відносин, роботи тощо. Від чогось доведеться відмовитись. 5 травня Повний місяць і Місячне затемнення в 10 будинку. На вас чекають зміни в кар'єрі, з цілями, шлюбом, навчанням, можливо, з батьками. Це буде кульмінація чогось, також змінюється ваша соціальна роль. 8 травня Венера входить до 8 будинку. На вас чекає отримання грошей, хороших новин. Можливе знайомство. Особливо гарний час із 15 по 18 травня. Також можливий ремонт. 15 травня закінчується ретро Меркурій. Розворот у 4 будинку – будинку сім'ї: вирішення житлових питань, також можлива поїздка. 17 травня Юпітер у 4 будинку на цілий рік. Поліпшення житлових умов, збільшення сім'ї чи шлюб, імміграції та отримання ПМЖ, відчуття комфорту. 19 травня молодик у 4 будинку. 5 планет з 10. Наважаться питання житла, несподівані рішення. Нова енергія. Дуже добре для початку чогось пов'язаного з місцем проживання. Переїзд чи новини про Батьківщину. Покупки для комфорту. Можливі новини із батьками. 21 травня Марс у 7 будинку: відносини та партнерство. Час знайомства чи переговорів. Але можливий конфлікт. 22 травня Сонце у 5 будинку, будинки радості та задоволення: перемога у змаганнях, відпустка, час з дітьми, хобі. Роман, побачення, але можливий трикутник любові.

Гороскоп на травень 2023: Риби

1-2 травня ретроградний Плутон трансформація, самопізнання, зміни оточення, поява нового партнера, змінюватись плани.  5 травня Повня та Місячне затемнення в 9 будинку гороскопа (розширення кругозору, не варто приймати важливі рішення, пошук сенсу життя, переїзд).  8 травня Венера входить до 5 будинку (поява грошей, подорож, нова любов, знайомства, побачення). 15 травня Меркурій розвертається у прямий рух у 3 будинку (комунікації, знайомства, нові контакти, листування, документи).  17 травня Юпітер входить до 3 будинку (любов, побачення, діти, зустрічі, романтика).  19 травня Новий місяць у 3 домі, Сонце з Місяцем з'єднаються, це може дати купівлю нового транспортного засобу.  Ваша робота може бути пов'язана з доставкою, торгівлею, відрядженнями. Усе, що ми пишемо, про що говоримо, медійність. Також у 3 домі у вас буде Уран, це дає нові можливості та зміну кардинальну професії, він наділить вас сміливістю. 21 травня Марс входить до 6 будинку (робота, обов'язки, вирішення проблем, проекти, відрядження).  22 травня Сонце входить до 4 будинку (ретріт, турбота про здоров'я, домашні справи). Сатурн у Рибах (дисципліна, робота, за кордони).

Новини по темі