Гороскоп на червень 2023: що чекає Тельців у перший місяць літа

Гороскоп на червень 2023 Телець — 1+1
Freepik

Гороскоп для Тельців на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у червні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для Тельців на червень 2023 року від Анжели Перл

4 червня Повний місяць у вашому 8 будинку фінансів. Ви зможете переосмислити якісь фінансові справи. Можливе завершення угоди або отримання грошей. 8 дім ще означає кризу, тому можливі несподівані витрати. 

6 червня Венера, планета краси, комфорту, задоволень, любові, грошей, входить у ваш 4 дім до 10 жовтня. Ви можете продавати або купувати нерухомість, переїжджати, здійснювати покупки для дому. Новини, пов'язані з членами сім'ї. У цьому ж домі перебуває Марс, а отже, на вас чекають романтичні пригоди або нові знайомства.

12 червня Меркурій входить у ваш сектор грошей. Це вдалий період для переговорів, підписання фінансових угод, пошуків роботи. Цього ж дня Плутон, планета трансформації і змін, розгортається. Вам варто закінчити ваші справи, довчитися, замислитися над досягненнями.

17 червня Сатурн, планета перешкод і дисципліни, розгортається в 11 домі майбутнього, мрії, бажань. Можуть сповільнитися деякі процеси. Можливо, ви планували реалізувати якийсь проєкт, але команда відмовиться або збиралися на зустріч із друзями, але в когось змінюватимуться плани. 

18 червня Молодик перебуватиме у 2 будинку грошей. Очікуйте отримання доходів, зарплати. Можливе вдале вкладення грошей, здійснення вигідної угоди, нова робота. Також це вдалий період для нових починань. 

22 червня Сонце входить у ваш 3 дім контактів, спілкування, знайомств. Ви можете познайомитися з якоюсь важливою особистістю, яка позитивно вплине на перебіг вашого життя. 

28 червня Меркурій також входить у 3 дім знайомств. Можливі нові зустрічі, подорожі. 

30 червня Нептун в 11 домі розгортається в ретроградний рух. Сповільняться процеси реалізації бажань, цілей до 6 грудня. 

Юпітер, планета достатку, удачі, прибутку, любові, шлюбу, дітей, у червні буде у вашому знаку Тельця. Вам пощастить у фінансах, угодах і коханні.

Новини по темі