Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Овнів в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Овен
Freepik

Гороскоп для Овнів на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 10 дім кар'єри, і пробуде там до 6 лютого. Тема робота буде вас хвилювати всі новорічні свята. Ви задумаєтеся над власними планами, можливо зміните їх. Повернетеся до старих клієнтів та замовлень. Перепідпишете контракт на роботу. Серйозної розмови з батьком чи з керівником не уникнути. Якщо вам раніше приходила якась пропозиція, то вона знову стане актуальною. 

5 грудня Венера потрапляє у 8 дім фінансів. Прийдуть гроші від партнера чи держави. У вас почнуться нові близькі стосунки, або ж перейдете на новий етап з теперішнім обранцем. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 12 домі самопізнання. Робота з психологом дасть гарні результати. Ймовірне лікування чи поїздка в санаторій. Сприятливий час для піклування про своє здоров'я. Нарешті дізнаєтеся омріяну інформацію, всі таємниці відкриються. Можлива міграція, викриття обману. 

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 9 домі розширення світогляду. Поїдете за кордон та познайомитеся з новими людьми. Буде багато навчання. Почнеться якийсь юридичний процес. Тут же Марс сприятиме бажанню знань. Ви заглибитеся в релігію.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 10 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 10 дім, до Меркурія. Ви будете центром уваги, популярність виросте. Попередні зусилля дадуть результати. Будете обдумувати власний статус у суспільстві. Ймовірне одруження, розлучення, народження дитини.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 4 домі сім'ї. Отримаєте новини про родичів та помешкання. Тема батьків буде актуальною. Ймовірний переїзд. Справи, пов'язані з громадянством, стануть яснішими. Нарешті закінчите ремонт та купите нові меблі та декор. Завітають гості.

30 грудня Венера входить в 9 дім. Отримаєте хороші новини про юридичні справи. На Новий рік кудись поїдете.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у секторі доходів. Отримаєте чудовий подарунок та класну фінансову можливість. Грошей буде більше наступних пів року.

Найніжніша страва: рецепт солоного сирного і солодкого гарбузового суфле у "Сніданку. Вихідний":

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі