Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Скорпіона в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Скорпіон
Freepik

Гороскоп для Скорпіонів на грудень 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Грудень 2023 року стане визначним для Скорпіонів. Чого чекати у фінансах, роботі та коханні, розповіла Анжела Перл на своєму ютуб-каналі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повня у листопаді 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Ретроградний Меркурій з 2 грудня по 6 лютого входить у ваш 3 дім гороскопа, який відповідає за спілкування, контакти та зустрічі. Плани можуть змінюватися в цей період.

5 грудня Венера, планета краси, увійде в знак Тельця. Ви матимете привабливий вигляд, придбаєте щось нове. Можливо, отримаєте дуже вигідне становище. Вдалий період для розвитку стосунків. Ймовірно, буде знайомство, зустріч, побачення.

6 грудня Нептун розгортається в прямому напрямку у вашому 5 домі розваг, радості, любові. На вас чекає ясність у ваших романтичних стосунках. Можлива подорож на відпочинок або реалізація творчих планів.

12 грудня Новий місяць у вашому 2 домі грошей, де також зараз розташований Марс. Продовжуйте займатися тим, що ви любите, йти до своєї мети. Це принесе вам нове джерело доходу. Можливо, ви отримаєте пропозицію щодо роботи, нового клієнта або вирушите у відрядження.

З 13 грудня по 2 січня — ретроградний Меркурій у 3 домі. Не рекомендується купувати дорогу техніку, автомобілі, квартири. Також не слід підписувати важливі документи. Подарунки на Новий рік варто купляти на початку місяця.

23 грудня Сонце також входить в третій дім, надаючи ясність у питання щодо поїздки або переговорів. Можливо, ви познайомитеся з впливовим чоловіком, який вплине на хід вашого життя.

27 грудня — Повне місячне затемнення в 9 домі гороскопа, що принесе ясність у ваше життя. У цей період можливі відрядження за кордон, зміна місця проживання або просто подорожі до інших країн.

30 грудня Венера входить у 2 дім гороскопа, який пов'язаний з фінансами. У вас дуже багато енергії в секторі грошей. Грудень обіцяє бути фінансово вдалим.

31 грудня — Юпітер у секторі відносин, у 7 будинку гороскопа. Можливе знайомство з потенційним партнером, пропозиція руки та серця або радісна новина про вагітність.

Ретроградний Меркурій: як впливає на життя і що не слід робити в цей період? Дивіться у "Сніданку. Вихідний", що виходить щосуботи та неділі з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube:

Новини по темі