Повня у листопаді 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Повний місяць 27 листопада
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Повного місяця 27 листопада?

Поділитися:

27 листопада буде Повня — місяць набуває своєї максимальної фази та серйозно впливає на наше життя. Астрологи багато говорять про активну дію Місяця в цей період. Зазвичай Повня "висвічує" таємниці та сприяє кульмінації справ. Чого чекати від Повного місяця 27 листопада, розповіла у своєму гороскопі відома астрологиня Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Повний місяць 27 листопада

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Овен

27 листопада Повний місяць в 3 будинку, в секторі спілкування та комунікації. Ця подія наголошує на спілкуванні з родичами, сусідами та друзями. Можливі події, пов'язані з транспортом, навчанням та спілкуванням з близькими.

Повний гороскоп на листопад для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Телець

З 23 листопада Сонце, Меркурій і Марс переходять у ваш 8 сектор фінансів. 27 листопада Повний місяць у 2 будинку грошей. Уся друга половина місяця буде пов'язана з фінансовими питаннями. Можлива зміна роботи. Отримаєте гроші за продаж чи кредит. Оформите успішний договір. Яскравою буде тема доходів. Переосмислите власні цінності та самооцінку. 

Повний гороскоп на листопад для Тельця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Близнюки

27 листопада Повний місяць у 1 домі зовнішності та тіла. Завершиться або кульмінує справа, яка почалася з 18 червня. Отримаєте відповіді на свої питання. Повня зробить вас популярним та яскравим. Можлива зміна іміджу. Будете привертати багато уваги.

Повний гороскоп на листопад для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням. 

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Рак

27 листопада Повний місяць у 12 домі далеких земель, ізоляції та самопізнання. Ви заховаєтеся від людей. Попрацюйте з психологом, зробіть рефлексію. Можлива імміграція. Повня принесе позитивні результати та відкриє таємниці. Сприятливий час для очищення та оздоровлення. 

Повний гороскоп на листопад для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Лев

27 листопада Повний місяць у 11 домі майбутнього та мрій. Повня вкаже на те, чого очікувати надалі. З'явиться яскрава людина в оточенні. Зміните коло друзів. Можете стати обличчям компанії. Ваші мрії здійсняться. Відвідаєте масштабний захід.

Повний гороскоп на листопад для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Діва

27 листопада Повний місяць у 10 домі кар'єри. Повня принесе кульмінацію у робочих питаннях. Проясниться ситуація в колективі. Зміна статусу: вагітність, одруження, розлучення тощо. Вам потрібно буде використати свою репутацію для отримання бажаного. Ви будете сяяти, публічної активності не уникнути. Можливо зміните роботу. Переосмислите власну мету.

Повний гороскоп на листопад для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Терези

27 листопада Повний місяць у 9 домі подорожей та інших культур. Зустрінете іноземця. Юридичні справи вас переслідуватимуть. Буде робота з іншими мовами та чужими культурами. Отримаєте сертифікат чи диплом. 

Повний гороскоп на листопад для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Скорпіон

На кінець листопада припадає повне Місячне затемнення в секторі чужих ресурсів, 8 домі гороскопа. Це може вказувати на завершення фінансових угод або отримання фінансової підтримки від інших джерел. Також це може включати рішення про розподіл спільного майна або отримання новин про фінанси вашого партнера.

Повний гороскоп на листопад для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Стрілець

27 листопада Повний місяць у 7 домі стосунків та партнерства. Можливе розставання чи розлучення. У вас буде колаборація. На вас очікує підписання контракту. У вашого чоловіка чи дружини станеться важлива подія. 

Повний гороскоп на листопад для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Козоріг

27 листопада Повний місяць у 6 домі роботи. Повня висвітить робочі питання. Ви зміните місце роботи. Тверезо оціните ситуацію. Проблеми зі здоров'ям стануть очевидними. Гарний час для покращення режиму та відмови від шкідливих звичок.  

Повний гороскоп на листопад для Козорога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Водолій

27 листопада — Повня у вашому п'ятому домі гороскопа. Це може призвести до змін у стосунках. Можливо, ви вирішите подорожувати разом або вирішите завершити спільне життя. Повня може розкрити таємниці у ваших відносинах, після чого ви побачите ситуацію в новому світлі. Ваш творчий бік також активізується, і це принесе радість та задоволення. Крім того, це час для нових рішень у бізнесі. Ваша пристрасть до того, що ви любите, може бути підсилена під впливом Повного Місяця.

Повний гороскоп на листопад для Водолія від Анжели Перл читайте за посиланням.

Гороскоп на Повню у листопаді 2023: Риби

27 числа Повний місяць — в 4 домі сім'ї та місця проживання. Повня може висвітлити новини або зміни у сімейному колі чи серед близьких. Це також може означати завершення будівельного ремонту, продаж чи купівлю нерухомості або зміни в оренді.

Повний гороскоп на листопад для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

Ситні оладки з цвітної капусти з соусом – Рецепти Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouTube:

Новини по темі