Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Тельців в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Телець
Freepik

Гороскоп для Тельців на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 9 дім розширення світогляду, і пробуде там до 6 лютого. Посилки із далеку можуть затриматися. Призупините спілкування з другом. Виникне потреба щось переробити. Буде перерва у якійсь сфері життя. 

5 грудня Венера потрапляє у 7 дім стосунків. Ваші стосунки будуть легкими та гармонійними. Сприятливий час для нових домовленостей та договорів. Зустрічі з людьми принесуть задоволення. Потрапите в нове комфортне коло оточення. Найдете спільну мову навіть з неприємними людьми.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 11 домі майбутнього та мрій. Відновляться старі плани та процеси. Ситуація щодо майбутнього проясниться. Ваша творчість отримає натхнення. Будете ходити на події з великим скупченням людей: весілля, концерти, семінари тощо. Від друга прийде новина. Сприятливий час для онлайн бізнесу.

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 8 домі фінансів, тут же Марс. Будете шукати нові джерела доходів. Чекайте новин про гроші партнера. У деяких Тельців буде боротьба за кошти. Знайдете людину, якій зможете довіряти.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 9 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 9 дім, до Меркурія. Ви будете центром уваги, популярність виросте. Зрозумієте, які ситуації потребують змін. Будете багато подорожувати.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 3 домі спілкування. Отримаєте нову інформацію про братів та сестер. Ймовірна короткочасна поїздка. Щось станеться з вашим транспортом. Здобудете корисні навички.

30 грудня Венера входить в 8 дім фінансів. Планета принесе подарунки та близькі стосунки на Новий рік. Драми в особистому житті не уникнути. 

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у знаці Тельця, 1 домі. Отримаєте неймовірний подарунок. Усі перешкоди на вашому шляху зникнуть.

Найніжніша страва: рецепт солоного сирного і солодкого гарбузового суфле у "Сніданку. Вихідний":

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі