Гороскоп на липень 2023: що чекає Близнюків у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Близнюки — 1+1
freepik.com

Чого чекати Близнюкам у липні 2023?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

Гороскоп для Близнюків на липень 2023 від астролога

3 липня Повний місяць у 8 будинку фінансів робить ситуацію ясною і зрозумілою, буде відчутно вплив 3 дні до і після. Гроші чужі, чоловіка, дружини, інших людей. На вас чекає трансформація чи криза (щось потрібно буде вирішити, прийде звільнення, добре запланувати похід до психолога). Можуть виникнути незаплановані витрати.

11 липня Марс в 4 будинок гороскопа — місце, де живете, наводити порядки, агресія, купівля спортивного інвентарю, ремонт, відрядження, поїздки.

12 липня Меркурій 3-ий будинок — посилення комунікації, спілкування, листування, навчання, родичі, новина, техніка.

17 липня Молодий місяць у 2-му будинку грошей і доходів: піднімуться питання цінності, може з'явитися нова робота, покупки, змінитися самооцінка, з'явиться нове джерело доходу.

18 липня кармічний вузол змінюють знак і переходить в 11 будинок гороскопа до 12 січня 2025 року. 11 будинок — будинок майбутнього, нове оточення, масштабні плани, інша енергія, нові плани та мрії, нове кохання.

З 23 липня по 4 вересня Венера ретроградна: переоцінка відносин, заробітку, розгортається в 3 будинок, можуть змінюватися контакти, добре миритися, зустрічатися зі старими знайомими, повернутися доучитися, транспорт. Не бажано весілля грати, уколи краси.

24 липня Сонце переходить у третій будинок, воно додає вам сил і енергії.

29 липня Меркурій у 4 будинок гороскопа. Можуть вирішуватись питання покупки чогось у будинок, нерухомість, поїздка до батьків, гості, переїзд, новина від родичів, документи

Новини по темі