Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

Сатурн у Рибах: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл — 1+1
freepik.com

Анжела Перл розповіла, чого чекати у найближчі три роки всім знакам зодіаку.

Поділитися:

7 березня 2023 року Сатурн перейшов у знак зодіаку Риби, де він пробуде до 14 лютого 2026 року. Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, чого чекати у найближчі три роки всім знакам зодіаку. 

17 червня Сатурн стає ретроградним у знаку Риб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку від знаменитої астрологині. Частина 1

Сатурн у Рибах: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп Овен

Сатурн, планета обмежень, з 8 березня входить у 12 дім гороскопа Овнів. Можливі переїзди, зміна оточення, вивчення внутрішнього світу і нове навчання. Багато представників знаку займатимуться завершенням старих справ і готуватимуться до змін у житті. Період підготовки до чогось, можливо час захоплення езотерикою, гіпнозом, психологією; може бути дуже багато роботи на самоті, не підводячи голови; будинок благодійності. Відбудеться велике життєве зрушення.

Гороскоп Телець

Сатурн, планета уроків і дисципліни, 8 березня переходить в 11 дім майбутнього і друзів. Потрібно скласти чіткий план цілей на майбутнє. У Тельців зміниться коло спілкування, залишаться найважливіші люди.

Гороскоп Близнюки

Сатурн був у вашому 9 будинку, було розширення картини світу. Сатурн вас готував, дисциплінував. 8 березня він переходить до 10-го будинку. Кар'єра, ціль на роботі. Можлива зміна статусу, весілля чи розлучення, народження дитини, вагітність. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцедент 0-7 градусів Близнюка або день народження у травні місяці. Інші Близнюки сильніше відчують вплив Сатурна вже 2024 року. Сатурн допоможе вам побудувати кар'єру, бізнес, чітко, дисципліновано. 

Гороскоп Рак

8 березня Сатурн переходить із 8 будинку грошей, у якому був з 2020 року, до 9 будинку до 2026 року. Підуть блоки у питаннях грошей, зобов'язань. 9 будинок – віри, пошуку сенсу життя, поїздок зарубіжних країн, що з роботою. У гороскопі Рака Сатурн – стосунки, чоловік/дружина, партнер. Можливе навчання та зустріч «свого» вчителя. Сатурн відповідає за все, що ви робите регулярно. Хтось може виїхати на три роки, а хтось, навпаки, ще три роки не зможе виїхати нікуди.

Гороскоп Лев

8 березня Сатурн змінює знак. У гороскопі Львів Сатурн керує сектором роботи та обов'язків. Сатурн входить у 8й будинок. Можуть змінити робочі відносини. Також спливуть питання загальних фінансів, виплат від держави, можуть змінитись доходи або витрати. Можливе одержання спадщини протягом трьох років. 8-й будинок - це також будинок смерті, хтось із родичів може вас покинути. Можливі хірургічні операції. Ви можете змінити професію. Секс, інтимні стосунки можуть зменшитись.

Гороскоп Діва

Сатурн, планета обмежень і дисципліни, з 8 березня увійде в 7 дім відносин, партнерства, шлюбу і розлучення. Ви зрозумієте, міцні у вас стосунки чи ні. Когось чекає розрив, а когось - нова романтична пригода. Багато Дів вийдуть заміж або одружаться. Очікується багато цікавої роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку від знаменитої астрологині. Частина 2

Гороскоп Терези

8 березня Сатурн змінює знак (він це робить раз на 3 роки), можуть виникнути питання зміни місця проживання. Сатурн входить у ваш 6 будинок (останні 3 роки був у 5-му). 6 будинок несе зміни у роботі, виникнуть зобов'язання у спілкуванні з батьками, знадобиться серйозне ставлення до здоров'я у найближчі три роки. 

Гороскоп Скорпіон

Сатурн був у 4 домі , а ввійде в 5 до березня 2026 року. Це планета дисципліни, відповідальності, дорослості. А 5 дім це діти. Тому можливо у вас з’явиться дитина, вагітність або у сім’ї з’являться діти. 5 дім це також любов до себе, відпочинку, бізнесу, творчості. 

Гороскоп Стрілець

Сатурн у вашому гороскопі управляє сектором грошей, 2м будинком гороскопа. 8 березня Сатурн змінює знак і переходить до 4-го будинку на три роки. Сатурн управляє всім цінним, тема прибутків, вкладень. 4-й будинок - будинок нерухомості, ваша квартира, ваше місце проживання. 4-й будинок - це ще й родичі, батьки, особливо мама. Можуть з'явитися додаткові обов'язки щодо ваших членів сім'ї. Ви можете періодично щось ремонтувати та переробляти. 

Гороскоп Козеріг

Сатурн, планета, яка керує вашим знаком Козерога та символізує відповідальність, дисципліну. Сатурн входить до вашого 3 будинку на три роки 8 березня. 3-й будинок: спілкування, контакти, брати та сестри. У вас може зменшитись кількість поїздок, контактів. Можливо, ви підете освоювати нові навички на курси. 

Гороскоп Водолій

Сатурн змінює знак 7 березня і переходить до 2-го будинку гороскопа на найближчі 3 роки. Сатурн наведе лад у ваших фінансах, у вас буде постійний, регулярний дохід. Ви можете почати працювати на себе. Основна тема – джерела доходу, інвестиції. Також це тема особистої самооцінки. Сатурн управляє вашим 12-м будинком гороскопа: психологія, духовний розвиток, це все привнесеться у ваш сектор доходів. Будуть опрацювання, які покажуть, наскільки ви цінуєте себе. Тема відносин дуже зміниться. У вас може бути дистанційна робота. Важливо дотримуватись режиму: харчування, спорту, стежити за своїм самопочуттям. Можуть бути покупки надовго.

Гороскоп Риби

З 7-8 березня Сатурн, планета відповідальності, планування, уроків, входить у знак Риби на три роки. Найбільше вплив цієї планети у 2023 відчують люди з асцендентом у 0-7 градусів Риб або в кого день народження 20-27 лютого. У цей період очікуються зміни в житті, які вимагатимуть узяти на себе відповідальність. 

Новини по темі