Гороскоп на липень 2023: що чекає Дів у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Діва — 1+1
Freepik

Астрологічний прогноз для Дів на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повний місяць у 5 домі гороскопу, домі любові, дітей і творчості. Це час, коли може виникнути ясність у стосунках, пов'язаних із дітьми. Можливі новини про вагітність, народження дитини, хрещення або вступ. Також стосунки в царині романтики можуть досягти кульмінації або завершитися і перейти на новий рівень радості й задоволення.

11 липня Марс, планета активності й бажань, входить у знак Діви. Ви стаєте активнішими й енергійнішими, особливо у сфері стосунків і контактів з іншими людьми. Це може призвести до активного спілкування, вирішення конфліктів або заняття спортом. Ви зможете проявити лідерські якості і взяти участь в активних заходах.

12 липня Меркурій, ваша планета, входить у 12 дім гороскопа. Це час відпочинку, сну та ізоляції. Можливо, вам буде потрібно відпочити або звернутися до лікаря для обстеження. Також це час завершення проєктів, звільнення від чогось, самоаналізу і роботи з психологом.

17 липня Молодик пройде в 11 будинку друзів, колективів і груп. Це час, коли можуть з'явитися нові знайомства, нові друзі або нові можливості для роботи в колективі. Ви можете взяти участь у командних іграх або активно спілкуватися в групових чатах. Ваша уява і плани можуть стати основою для нових ідей і напрямків.

18 липня Кармічні вузли змінюють знак на півтора року. Північний місячний вузол (Раху) входить у ваш 8 дім фінансів. Це може призвести до змін у сфері фінансів і ресурсів, особливо у сфері спільних грошей або спадкових питань. Будьте уважні у своїх рішеннях і поводженнях із боргами.

23 липня Венера, планета любові, краси і грошей, починає ретроградний рух у 12 домі гороскопу, пов'язаному з втратами, витратами і благодійністю. У цей період може знадобитися допомога родичам, дітям або іншим людям, можливо, пов'язана з витратами на лікування, операцію або пов'язана з переїздом. Стосунки на відстані можуть стати причиною очікування і паузи, а також можливі тимчасові розлуки.

24 липня Сонце входить у 12 дім, де вже перебуває Венера. Це додає ясності, енергії та радості. Ваше внутрішнє сяйво може привернути увагу і створити позитивну атмосферу навколо вас.

З 29 липня Меркурій опиниться в знаку Діви, що збільшить кількість комунікацій у вашому житті.

Сатурн перебуває у вашому 7 домі, який пов'язаний із партнерством, стосунками і шлюбом. Зараз він рухається заднім ходом, що може призвести до затримок і обмежень у ділових партнерствах і стосунках.

Юпітер — у 9 домі везіння і подорожей. Цього місяця він може принести удачу в галузі подорожей, придбання нових знань і можливостей.

Новини по темі