Гороскоп на липень 2023: що чекає Козерогів у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Козеріг — 1+1
Freepik

Астрологічний прогноз для Козерогів на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козерогів у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повний місяць у вашому знаку Козерога. Ви не особливо емоційний знак, але Повня - дуже емоційний день. Перший тиждень липня може бути для вас дуже значним і емоційним. Особливо для тих, хто має асцендент в 11 градусі Козерога, або з 8 по 14 градусів Козерога, або День народження в перший тиждень січня: 1, 2, 3 січня. Ви відчуєте цей Повний місяць сильніший за інших. Перший будинок – це ви, ваша зовнішність, ваша особистість, ваше тіло, ваші наміри. Може змінитися ваша роль соціумі, може змінитися статус, прізвище. ви можете приймати рішення про ваші стосунки. Може у вас зміниться ставлення до себе. Цікавий Повний місяць, який може програтися у вас у будь-якій сфері життя, бо це перший будинок гороскопа, який відповідає за ініціативу, за рішення, за якийсь перший крок, за ухвалення рішення, у будь-якій сфері.

11 липня Марс, планета фізичної активності, дій входить у ваш 9 будинок гороскопа. До 11 липня він все ще в 8 будинку, можливо, ви будете наводити
якісь порядки, урегулювати фінансові питання. З 11 липня Марс буде 9 будинку, це сектор пошуку сенсу життя, ви можете піти вчитися, мандрувати. Також ви можете почати викладати самі, навчати інших. 9 будинок це також суди, юридичні справи. Можливі питання переїзду, оформлення закордонних паспортів, спілкування з іноземцями.

12 липня Меркурій, планета наших ідей, думок, інформації, новин входить у ваш 8 будинок фінансів, доходів. кредитів і чужих грошей. Будуть новини про кредити, про зарплату вашого партнера, від податкової. Можливе одержання спадщини.

17 липня Молодий місяць у вашому 7 будинку гороскопа, це сектор шлюбу, відносин, партнерства. Це коли ви починаєте щось нове з кимось удвох: наприклад, новий бізнес, новий контракт із організацією на роботу або з клієнтом. Також це романтичні знайомства, нові стосунки добре розпочинати з 17 липня до 22 липня. Сильніше за інших вплив Молодика відчують Козероги, у кого є асцендент у 24 градусі Козерога, навіть з 21 по 27 навіть градус, або День народження 15 січня (з 12 по 18 січня). Колаборації, нові партнерства,

18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять на 1,5 року, до січня 2025 року у ваші 4 будинок та 10 будинок відповідно. У центрі уваги – нерухомість, місце проживання вашої родини, переїзд, покупка квартири чи будинку. Може змінитися склад сім'ї: народитися діти, чи хтось із дітей з'їхати. Другим кармічним вузлом програються питання роботи, статусу. Можлива зміна роботи.

23 липня Венера, планета краси, грошей, кохання, комфорту розгортається у ретроградний рух до 4 вересня у вашому секторі фінансів у 8 будинку.
Венера відповідає за фінанси, за гроші, за доходи, тому щось там зупиниться, наприклад, прихід грошей, доходів. Добре переоцінювати своє фінансове становище, перефінансувати кредити, іпотеки. 8 будинок у нас ще будинок інтиму, близькості, а Венера - планета відносин. Так що можливо в цей час з
23 липня по 4 вересня Ви переоцінюватимете ваші відносини. Про вас можуть пригадати ваші колишні.

24 липня Сонце входите 8 будинок, де у вас Венера: висвітлює ще яскравіше ситуацію, пов'язану з фінансами та відносинами, переоцінкою цінностей.

29 липня Меркурій входить ваш 9 будинок гороскопа, туди де і Марс. Меркурій, планета думок, контактів, спілкування, комунікації, листів, дзвінків, якихось переговорів. Меркурій ще у нас відповідає за квитки, бронювання готелів, може ви збираєтеся кудись їхати.

Плутон, планета трансформації, яка залишила вас у березні, знову повернулася до кінця року на знак Козерога і продовжує трансформувати та змінювати життя тих Козерогів, у кого день народження 19, 20, 21 січня, або якщо у вас асцендент у 28 або 29 градусах Козерога - у вас ще продовжуються зміни у вашому житті.

Новини по темі