Гороскоп на липень 2023: що чекає Левів у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Лев — 1+1
freepik.com

Чого чекати Львам у липні 2023?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повня в 6 будинку, вона принесе ясність. Він показує правду. 6й будинок - це робота - звільнятися чи ні, ви прийняті на роботу чи ні. Також це ухвалення рішень про роботу, наші помічники, няні, асистенти у бізнесі. 6й будинок - це здоров'я: подумайте, як багато енергії у вас, як ви збудували свій режим. У липні потрібно займатися здоров'ям, здавати аналізи Зверніть увагу на своє харчування, якість сну, стрес. Також це про ваших вихованців та їх здоров'я.

11 липня Марс входить у другий будинок гороскопа, будинок грошей, доходу, прибутку. До 11 липня він у вашій оселі, у Леві, це про активність. з 11 липня у вас з'явиться бажання щось робити, активність. ви будете з кимось домовлятися, їздити дивитися квартири, проводити консультації віч-на-віч. З 11 липня може бути багато витрат на Марс. Ви багато зароблятимете, і багато витрачатимете незаплановано. Будьте обережні.

12 липня Меркурій заходить у ваш знак, знак Лева. Ви більше спілкуватиметеся, проводите часу з друзями. Можуть бути громадські вступи, іспити. Меркурій – це ідеї, контакти.

17 липня Молодий місяць у вашому 12 будинку гороскопа. Будинок далеких земель, нове починання, нове місце, поїздка далеко, отримання візи, ідея іммігрувати, почнеться новий цикл, можливо ізоляція, самотність. Ви по комусь сумуватимете. Також це може бути самопізнання, ви дивитися всередину себе, почнете медитувати, вивчатимете руни, таро, психологію. Початок роботи із психологом, лікування від залежностей. У будь-якому випадку це буде багато уваги на внутрішній світ. Дуже добре викидати старі речі. Добре поїхати до санаторію чи ретріту. Дуже добре втрачати вагу, худнути.

18 липня кармічні вузли змінюють знак. Північний вузол входить до 9-го будинку гороскопа: у вас з'являться можливості зростання, розширення, ви зможете масштабуватися. Північний вузол покаже можливості зростання. Ви можете почати навчати, видати свою книгу, щось публікувати. 9й будинок дає інформацію, нові знання у найближчі півтора роки.

23 липня Венера, планета кохання, краси, комфорту та грошей зупиняється у Леві і йде у зворотному напрямку: пауза чи розставання у відносинах, затримка у грошах чи переоцінка стосунків із друзями чи до своєї зовнішності. До 4 вересня не можна робити жодних пластичних операцій, розписуватись.

24 липня Сонце входить у знак Лева, ви будете у центрі уваги.

29 липня Меркурій входить до вашого 2-го будинку грошей, будуть новини про гроші, фінансові ідеї.

Юпітер весь липень буде у 10 будинку: репутація, досягнення цілей та планів. Пощастить тим, хто народився з 1 до 6 серпня.

Новини по темі