Гороскоп на липень 2023: що чекає Раків у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Рак — 1+1
Freepik

Чого чекати Ракам у липні 2023?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

Повний місяць 3 липня пройде в 7 домі партнерства, стосунків, співпраці, контактів, знайомств і шлюбу. Повний місяць висвітлює щось про когось у вашому житті. Ви побачите людину такою, якою вона є. Можливі результати співпраці, підписання угоди, контракту або пропозиція руки і серця. Можливо, дозрієте на розрив стосунків або розлучення. Повний місяць прояснює ситуацію і показує правду щодо інших людей.

11 липня Марс, планета дій і фізичної активності, входить у 3 дім комунікації, знайомств, навчання.

12 липня Меркурій, планета планування і наших думок, входить у ваш сектор грошей, доходів, фінансів. Можуть з'явитися нові можливості для заробітку.

17 липня Молодик пройде у вашому першому домі гороскопу, у вашому знаку Рака. Щось нове приходить у ваше життя: робота, нове місце проживання, новий партнер або партнерка, народження дитини.

23 липня Венера розгортається в ретроградний рух до 4 вересня і опиниться у вашому 2 домі грошей, доходів і заробітку. Процеси в цих сферах можуть загальмуватися. Вдалий час для стосунків і роботи над своєю самооцінкою. Можливо, ви поставите собі запитання, чому ви себе не цінуєте або не любите, оскільки Венера, планета любові, є цінністю у вашому житті.

З 24 липня Сонце входить у ваш 2 дім гороскопу, що додасть енергії та радості.

29 липня Меркурій опиниться в 3 домі спілкування, комунікацій, знайомств і навчання. У цей період у вас можуть з'явитися нові інтереси, знайомства і контакти. Очікуйте багато комунікацій, дзвінків, листів. З'являться документи або новини, пов'язані з вашими родичами. Також можлива купівля автомобіля або техніки.

Новини по темі