Гороскоп на липень 2023: що чекає Риб у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Риби — 1+1
Freepik

Астрологічний прогноз для Риб на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повня у вашому 11 будинку гороскопа, будинку друзів, контактів, колективів. Повня висвітить вам про подругу, друга те, чого ви не знали. Ви можете визначитися з групою, колективом, створити нове чи закінчити старе. 11 будинок – інтернету. Ви маєте можливість вести творчий проєкт в інтернеті. Повня, як і 11 будинок - це про результати чогось, що ви робили раніше.

11 липня Марс, планета дій, активності, входить у ваш 7 будинок кохання, стосунків, оточення. Це може бути і про лідерство, активності. Щось, що ви робитимете разом. Поїздки, спорт, подорожі. Тема партнера, романтичних стосунків, але обережно – Марс – планета агресивна. Також це бізнес-партнери, контракти, договори.

12 липня Меркурій входить у 6 будинок гороскопа: робота, рутина, обов'язки. Потрібно все планувати. Меркурій – про думки. Ви будете багато або їздити, або дзвонити. Ви можете отримувати інформацію, пов'язану з вашою роботою. Може, ви проводитимете співбесіди, обираючи няню, помічницю по дому або для бізнесу. 6 будинок – клініки, лікарні, лікарі, обстеження. Про здорове харчування, режим дня.

17 липня Молодий місяць у вашому 5 будинку, любові, дітей. Можливо знайомство, побачення, любов до себе. Добре робити покупки з 17 до 22 липня. Також це про творчість, нові проєкти, натхнення. Може бути новина, що стосується ваших дітей, про вагітність, народження дитини. Можуть бути хрестини, пошук нової школи чи занять, нова вчителька у дитини.

18 липня кармічні вузли змінюють знаки, один входить до вашого сектору фінансів на найближчі 1,5 роки. У вас будуть змінюватися джерела доходу, скільки грошей ви заробляєте скільки фінансів ви притягуєте, ваші цінності можуть змінюватися. Раху буде у 2 будинку доходів, а Кету – у 8 будинку фінансів до січня 2023 року. Обидва вузли показують, що вам необхідно вирішувати вашу фінансову ситуацію, змінювати її. Зміна роботи, джерел прибутку. Може програтися також у питаннях цінності та самооцінки.

23 липня Венера, планета кохання, краси та грошей, зупиняється і йде у зворотному напрямку до 4 вересня. З 23 липня по 4 вересня ні в якому разі не робіть жодних процедур краси серйозних, як пластичні операції, уколи, тому що перероблятимете. Буде більше витрат, ніж прибутків. Можуть повернутися гроші, які вам хтось винен, або вам доведеться погашати борги. Можуть повернутися відносини з минулого.

Венера у вас у 6 будинку гороскопа: колеги, робота, здоров'я. Вам буде не комфортно на роботі, чи гроші будуть йти на здоров'я. Добре самому відмовитись від цукру на цей час.

4 липня Сонце входить до 6-го будинку гороскопа. Сонце ще більше висвічує питання шести будинків.

29 липня Меркурій входить у 7 будинок відносин, шлюбу, знайомств, побачень та ділових переговорів. Він допоможе вам у спілкуванні, переговорах, знайомствах. Все, що пов'язане з іншими.

Юпітер, планета удачі та везіння, в хорошому аспекті до вашого знаку, аспекті можливостей. Пощастить тим, хто має аксцендент з 9 до 13 градусів Риби або день народження з 28 лютого по 4 березня.

Новини по темі