Гороскоп на липень 2023: що чекає Скорпіонів в другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Скорпіон — 1+1
freepik.com

Астрологічний прогноз для Скорпіонів на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Скорпіонів у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повний місяць у вашому 3 будинки гороскопа: поїздки, транспорт, пошта, інтернет, смс, дзвінки, комунікації, спілкування з іншими людьми. На вас чекає багато зустрічей та листування. Повня внесе нарешті ясність у переговори, контакти, дає нові знайомства. Ви побачите правду та отримаєте результат, документи. Також це все, що пов'язане з технікою, паперами, сусідами та родичами.

11 липня Марс, планета активності та дій, входить до вашого 11-го будинку друзів, соціуму. Це будинок майбутнього, мрії, планів, що ми хочемо. Марс – це не просто мрія, а кроки та дії. 11 будинок – отримання результатів за справи у минулому. Робота в інтернеті, онлайн: у вас буде і мотивація, і навантаження.

12 липня Меркурій входить до вашого 10 будинку цілей, кар'єри, роботи. Будуть новини про роботу, бізнес, оформлення документів. Також це ваш статус, посада, зміна роботи. Це і папери, які ви можете підписувати контракт на оренду приміщення або інші документи.

17 липня Молодий місяць у вашому 9 будинку гороскопа. Будинок удачі, везіння. Буде щось нове, наприклад подорож, поїздка в нове місце. Інтерес до чогось, знайомство з іноземцями. Нова мотивація. Може, ви знайдете хорошого вчителя, отримаєте нові знання, чи самі почнете викладати. Нова релігія або подорож до релігійних місць. Юридичні справи, нові починання. 18, 19 і 20 липня - добрі дні для починань.

18 липня кармічний вузол йде з вашого знака Скорпіона і зміщується в іншу сферу життя, сферу 12 будинку. У вас могло кардинально змінити оточення. Будуть доленосні події, погляд усередину себе. Інший кармічний вузол йде з 7 будинку в 6-й будинок, здоров'я та роботи. Нова посада, зміна роботи, кар'єра. Добре займатися своїм здоров'ям, налагоджувати харчування, обстежитись у найближчі 1,5 роки.

23 липня Венера зупиняється і стає ретроградною до 4 вересня. Вона буде у вашому 10 будинку гороскопа. Це те, куди ми прагнемо наша репутація. Вам необхідно буде дбати про репутацію підтвердити свої сертифікати та дипломи, переоцінити свою працю, свою цінність. Те, що вам не зручно, ви приберете зі свого життя. Також це стосується відносин, їхня переоцінка. Ваші колишні повернуться у ваше життя, і ви можете помиритися. Можливі конфлікти та розставання на роботі, затримки виплат та грошей, або вам повернуть гроші, які вам давно винні.

24 липня Сонце входить до 10-го будинку, до Венери і допомагає прояснити ситуацію. Все стане максимально зрозумілим.

29 липня Меркурій входить до 11-го будинку гороскопу, до Марса. Соціум, друзі, зустрічі, дзвінки, спільні поїздки та дуже багато думок та планів на майбутнє.

Новини по темі