Гороскоп на липень 2023: що чекає Стрільців у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Стрілець — 1+1
Freepik

Астрологічний прогноз для Стрільців на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повний місяць пройде у 2 домі фінансів. З'являться результати угод, роботи. Можливо, ви замислитеся про зміну роботи, отримаєте вигіднішу пропозицію.

11 липня Марс входить у 10 дім гороскопа, тим самим стимулюючи нас на дії і зміни. Можливі кроки до нової посади, розлучення, планування дитини, переїзду або зміни професії. Під впливом Марса ви можете вжити активних заходів для досягнення цілей у кар'єрі та суспільному статусі.

12 липня Меркурій, планета думок і комунікацій, входить у ваш 9 дім гороскопа. На вас чекають подорожі, знайомства з людьми з інших міст або країн.

17 липня Молодик пройде у 8 домі фінансів і стосунків. Вирішаться питання спільного бюджету. Можливо, доведеться взяти кредит або ж ви отримаєте соціальну допомогу, надбавку. Восьмий дім також належить до близьких та інтимних стосунків. У цей час може виникнути новий партнер. У цей період також доцільно звернути увагу на психологічний стан, почати терапію.

18 липня Кармічний Північний місячний вузол (Раху) переходить у ваш 5 дім гороскопа на півтора року. Варто зосередитися на темах кохання, дітей і творчості. Ви можете почати романтичні стосунки або зануритися у творчий процес. Висока ймовірність поповнення в сім'ї.

23 липня Венера, планета краси, любові, комфорту і грошей, зупиняється в 9 домі везіння до 4 вересня. Ретроградна Венера часто спричиняє переоцінку у стосунках, фінансах та ідеології. Важливо бути обачним і уважним до своїх рішень і очікувань. Крім того, у цей час може відбутися примирення з тими, з ким у вас були сварки, і навіть возз'єднання з колишніми партнерами.

24 липня Сонце входить у 9 дім, що привносить ще більше ясності і прояснює ситуацію.

29 липня Меркурій опиниться в 10 домі гороскопа. У цей період може з'явитися нова інформація, що стосується роботи, бізнесу або зайнятості.

Новини по темі