Гороскоп на липень 2023: що чекає Тельців у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Телець — 1+1
freepik.com

Чого чекати Тельцям у липні 2023?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

Гороскоп для Тельця на липень 2023 від астролога

3 липня Повний місяць у 9 будинку гороскопа. Більше уваги до смислу життя, духовного розвитку. Ви приділятимете більше уваги сенсу життя. 9 будинок - будинок сенсу життя та подорожей. Може ви вирішите кудись подорожувати. 3 липня може бути щось для вашого розвитку. Можливо, ви будете навчатися чогось або підете викладати якийсь курс. Можливо ви будете вивчати нову мову. 9 будинок – це ще інші країни та іноземці. Повний місяць знаменує завершення, кульмінацію чогось, отримання плодів попередніх старань. Ви можете отримати візу або пмж, якщо ви зверталися за ними. Також можливі суди, похід до нотаріуса.

11 липня Марс входить до 5 будинку гороскопа — будинку кохання, свят, дітей, задоволення, бізнесу, творчості. Марс планети - енергії, активних дій, агресії. Можливо, після 11 липня покажете свій талант іншим людям і вам це сподобається.

12 липня планета Меркурій входить у 4 будинок — планета спілкування, контактів, документів - будинок сім'ї, будинок, де ми живемо. Добре робити покупки для дому, гості, покупку, переїзд, продаж нерухомості.

17 липня Молодий місяць в 3 будинку гороскопа — будинку знайомств, спілкування, контактів, техніки, медійності, автомобілів, короткі поїздки, родичі. Може бути нове знайомство, нова група людей, купіть абонемент кудись ходити на групові заняття або підете кудись навчатися і будете в якомусь чаті груповому. У вас з'являться нові друзі, нові контакти або буде якесь значуще знайомство, яке приведе до вас до нових ідей, нових думок. Це може бути нова техніка для роботи, камера або комп'ютер, або телефон, новий автомобіль. Це ще медійний будинок, коли ми проявляємо себе. Може, ви почнете писати книгу або будете дуже цього місяця спілкуватися, переписуватися, бути на телефоні. Це багато поїздок якихось коротких. Може, вам доведеться їздити кудись. Третій дім це ще родичі: можлива зустріч із сестрою чи братом, або якась новина у них.

18 липня кармічний вузол Раху переходить у 6 будинок гороскопа. Раху в останні 1,5 роки був у вашому 12 будинку гороскопа, будинку пізнання себе, будинку того, чого ми не бачимо, самотності, усамітнення, міграції, завершення старих справ, позбавлення від непотрібного. У цей час може виявитися інтерес до езотерики. Минулого разу був такий самий період у 2005-2006 роках. У 6 будинку Раху пробуде там до 12 січня 2025 року. Можливо, вам доведеться поміняти професію і роботу.

23 липня Венера зупиняється і йде у зворотному напрямку. З цього дня і до 4 вересня не бажано розписуватись, робити уколи краси та операції пов'язані з красою. Їх доведеться переробляти. Можливо, доведеться переробити ремонт, зробити своє житло кращим. Може, на якийсь час зможете виїхати та жити за менш комфортних умов до 4 вересня. Якщо ви чекаєте на документи, візу, то процес отримання документів може затягтися до 4 вересня.

24 липня Сонце йде в 4 будинок - будинок комфорту. Вам захочеться зручності покращити місце, в якому ви живете.

29 липня Меркурій змінює знак і входить до 5-го будинку гороскопа — це віщує радісну новину, зустріч, знайомство.

Юпітер у липні буде у 1 будинку. Найбільше це відчують ті Тельці, хто народився з 29 квітня по 3 травня.

Новини по темі