Гороскоп на липень 2023: що чекає Терези в другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Терези — 1+1
freepik.com

Астрологічний прогноз для Терезів на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня - Повня в 4 будинку гороскопа. Результати дум та дій, пов'язаних із сім'єю. Місце проживання та нерухомість.

11 липня - Марс (планета бажань, дій, активності) входить у 12 будинок. Поява таємниць та загадок. Відвідування лікарень. Подорожі. Вирішення проблем минулого. Спілкування та взаємини.

12 липня - Меркурій входить до 11 будинку. Соціум, оточення, спілкування. Можливе нове знайомство. Поява нової мрії, нового бажання, нової мети

17 липня - Молодий місяць у 10 будинку. Кар'єра, досягнення, роль життя. Що ви робите? Чого бажаєте? Що основне? Прагнення. Новий статус, нова робота, посада. Нововведення. Нове можна побачити у собі.

18 липня (по 25 січня 2025 р.) - північний місячний кармічний вузол входить до 7 будинку гороскопу і вказуватиме на тему відносин. 1,5 року фокус буде спрямований на стосунки. Доленосні знайомства, контракти, ведення бізнесу. Південний кармічний вузол буде у нашому знаку Терези. Він вказуватиме на те, що потрібно буде в житті поміняти, чого треба позбавити, як стати легше. Можливі зміни до невпізнанності (як у зовнішності, і духовно, психологічно). Через кармічні вузли розпочнуться затемнення у знаку Терези на найближчі 1,5 роки.

23 липня - по 4 вересня - Венера зупиняється і йде до Ретрограду в 11 будинку. Питання кохання, грошей та задоволень, комфорту, цінностей (речі та моральні). 11 будинок - будинок майбутнього. Буде переглянуто плани на майбутнє, переоцінено відносини з оточенням, вирішення питань роботи та фінансів. Не можна в цей період реєструвати шлюб і робити щось зі своєю красою (операції, уколи тощо). Не починати нових відносин.

24 вересня в 11 будинку Сонце приєднується до Венери та висвічує ситуації-питання ще яскравіше. Гарний час помиритися та возз'єднатися з іншими людьми.

29 липня - Меркурій входить у 12 будинок. Дім тиші, усамітнення, думок. Можна і потрібно медитувати, ходити на масаж, заспокоюватися, займатися улюбленими справами в тиші. Розмови у соцмережах можливі.

Новини по темі