Гороскоп на липень 2023: що чекає Водоліїв у другий місяць літа

Гороскоп на липень 2023 Водолій — 1+1
Freepik

Астрологічний прогноз для Водолія на липень 2023 від відомої астрологині.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у липні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн у Рибах 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку на найближчі три роки

3 липня Повний місяць у вашому 12 домі гороскопа. У цей період можливі подорожі, розкриття таємниць і минулих подій. Рекомендується зайнятися саморозвитком і здоров'ям.

11 липня Марс входить у 8 дім, пов'язаний з фінансами і спільними рішеннями. На вас очікують зміни в роботі або доходах. Також у цей період можливі інтимні близькі стосунки, отримання спадщини.

12 липня Меркурій входить у ваш 7 дім гороскопа — переговори, партнерства, підписання договорів, знайомства, романтичні побачення і час із друзями.

17 липня Молодик у 6 му домі. Гарні дні для початку здорового харчування, фізичної активності, приймання вітамінів, обстежень і турботи про здоров'я. З'явиться можливість почати нову роботу.

18 липня Кармічні вузли змінюють знак. Північний кармічний місячний вузол (Раху) входить у ваш 3 дім гороскопу. Це важлива подія, пов'язана зі спілкуванням, комунікацією, знайомствами, поїздками, навчанням і оформленням документів. Також це час, коли ви братимете активну участь у житті родичів, особливо сестер і братів.

23 липня Венера, планета любові, краси, грошей і комфорту, починає свій ретроградний рух, який триватиме до 4 вересня. Це відбувається у вашому 7 домі, який пов'язаний зі стосунками, партнерством і шлюбом. Цей час може бути сприятливим для відновлення стосунків, примирення. Також ви можете отримати новини від своїх колишніх партнерів про те, що відбувається в їхньому житті. Венера в цей період також сприяє переоцінці й перегляду ваших стосунків, включно з романтичними й діловими, і може допомогти вам ухвалити рішення щодо майбутніх кроків в особистому житті або роботі.

24 липня Сонце входить у ваш 7 дім гороскопа, що посилює вплив на стосунки, шлюб і ділових партнерів.

29 липня Меркурій входить у 8 дім фінансів. У цей період можливі переговори, пов'язані з грошима. Однак ретроградний рух Венери може уповільнити надходження фінансів до 4 вересня.

Також Юпітер, планета удачі, перебуває у вашому 4 домі, що приносить удачу в питаннях, пов'язаних із нерухомістю та місцем проживання. Цей період може бути сприятливим для купівлі, продажу, ремонту нерухомості, а також для придбання нових членів сім'ї або переїзду.

Новини по темі