Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Близнюків у останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Близнюки
Freepik

Гороскоп для Близнюків на листопад 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 10 домі роботи та досягнень. Справи на роботі зазнають прогресу. Повторяться події березня-квітня. Ви зміните статус: весілля, народження дитини, розлучення тощо.

Венера 9 листопада входить до вашого 5 будинку кохання та задоволення. Сприятливий час для романтичних стосунків. Ймовірно знайдете справжнє кохання. Поїдете у відпустку, будете творити. Ваша улюблена страва буде розвиватися. Прийде натхнення. Отримаєте гарні новини про дітей.

11 листопада Меркурій входить до вашого 7 будинку партнерства. Будете багато спілкуватися. На вас чекають роздуми про якусь людину. Можливі перемовини, договори, консультації та викладання. Багато розумової роботи не уникнути.

13 листопада Молодий місяць у 6 будинку роботи та здоров'я. На вас чекає зміна роботи чи робочого колективу. Отримаєте звістку про компанію. У вас з'явиться помічник. Варто сфокусуватися на балансі між роботою та життям. Будете працювати над власним режимом та рутиною. 

З 23 листопада Сонце і Марс переходять також у ваш 7 дім. Планети покажуть, що ваша енергія буде спрямована на здоров'я та роботу. Можлива хірургічна операція. Варто піти на медобстеження. Буде багато зустрічей.

27 листопада Повний місяць у 1 домі зовнішності та тіла. Завершиться або кульмінує справа, яка почалася з 18 червня. Отримаєте відповіді на свої питання. Повня зробить вас популярним та яскравим. Можлива зміна іміджу. Будете привертати багато уваги.

Як приготувати сирну намазку, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі