Гороскоп на листопад 2023 Лев: яких змін чекати в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Лев від Анжели Перл
Freepik

Гороскоп для Левів на листопад 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 8 домі фінансів. Отримаєте другий шанс, зробите перший крок назустріч мрії. Ви отримаєте гроші. Слушний час для роботи з психологією та емоційним станом. Якщо у вас була перерва у стосунків, то у листопаді можуть відновитися.

Венера 9 листопада входить до вашого 3 будинку спілкування. Буде багато приємного спілкування. Можете чомусь навчатися, а також поїхати з кимось у подорож. Отримаєте гарні новини про родичів. Якщо плануєте переїжджати, то вам повезе із сусідами. Здобудете нові навички. Вам повезе на іспиті. Варто вкластися у навчання — результати принесуть вигоду. Активно працюватимете у соцмережах, будете популярні.

11 листопада Меркурій входить до вашого 5 будинку кохання та задоволення. Ви будете обдумувати майбутню подорож. Багато спілкування не уникнути. З'являться нові ідеї. Знайдете справжнє кохання.

13 листопада Молодий місяць у 4 будинку родини та помешкання. Ймовірний переїзд. Хтось завітає у гості. Придбаєте щось для дому. Можлива зміна імені чи паспорту. Ваші близькі отримають новини.

 З 23 листопада Сонце і Марс переходять також у ваш 4 дім. Наступних 2 роки ви сфокусуєтеся на міграції чи переїзді. Можлива поява ново родини чи сім'ї, у батьків зміниться щось в життя. Потім ці планети перейдуть до 5 дому задоволення, що принесе вам яскравість та щастя від життя. Ймовірне відкриття власного бізнесу. Займетеся спортом. Сприятливий час для пізнання чогось нового.

27 листопада Повний місяць у 11 домі майбутнього та мрій. Повня вкаже на те, чого очікувати надалі. З'явиться яскрава людина в оточенні. Зміните коло друзів. Можете стати обличчям компанії. Ваші мрії здійсняться. Відвідаєте масштабний захід.

Як приготувати гарбузові палички з сирним соусом, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити. 

Новини по темі