Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Раків в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Раків у другий місяць осені
Freepik

Гороскоп для Раків на листопад 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Раків у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 9 домі подорожей та інших країн. Буде прогрес у робочих та романтичних справах. Можлива робота з юридичними документами. На вас чекає багато навчання. Ймовірно поїдете за кордон. Очікуєте повтору подій березня-квітня. 

Венера 9 листопада входить до вашого 4 будинку родини та місця проживання. Життєві обставини покращаться. До вас завітають гості. Займетеся декором помешкання. 

11 листопада Меркурій входить до вашого 6 будинку роботи та здоров'я. Будете багато піклуватися про власне здоров'я. Можливо поїдете до санаторію. Дізнаєтеся багато нової інформації. На вас очікує багато спілкування на роботі. Отримаєте новини з робочого місця.

13 листопада Молодий місяць у 5 будинку кохання та задоволення. З 23 листопада Сонце і Марс переходять також у ваш 7 дім. Планети покажуть, на що ви будете витрачати енергію наступних 2 роки. Для Раків це знаменує багато поїздок та відпочинку. Ваша творча професія зазнає розквіту. Отримаєте натхнення. З головою зануритеся у стосунки. Можлива вагітність чи народження дитини, великий фокус на дітей. Останній тиждень листопада буде гарне самопочуття. Варто зайнятися спортом, відмовитися від шкідливих звичок. 

27 листопада Повний місяць у 12 домі далеких земель, ізоляції та самопізнання. Ви заховаєтеся від людей. Попрацюйте з психологом, зробіть рефлексію. Можлива імміграція. Повня принесе позитивні результати та відкриє таємниці. Сприятливий час для очищення та оздоровлення. 

Як приготувати гарбузові палички з сирним соусом, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі