Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Риб в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Риби
Freepik

Гороскоп для Риб на листопад 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Риб у листопаді 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Водоліїв в останній місяць осені

4 листопада Сатурн у вашому знаку риб розгортається в прямий рух. Справи в роботі просунуться, і ви зможете будувати плани. Ви можете отримати якусь інформацію, документ, повідомлення, щось важливе.

9 листопада Венера, планета гармонії, любові та грошей, входить у сектор грошей — 8 дім гороскопа. Це гарна новина, прибуток, гроші. Ви також можете отримати кошти від страховки, спадщини, інвестора або в кредит.

11 листопада Меркурій входить в ваш 10 дім гороскопа, який відповідає за кар'єру. Починаючи з 11 листопада, Меркурій, планета спілкування і інформації, принесе вам новини, пов'язані з вашою роботою чи бізнесом. Це може стосуватися колег, вашого керівництва або когось з підлеглих.

13 листопада — Новий місяць в вашому 9 домі гороскопа, який стосується розширення кругозору, всього, що вас цікавить. Починаючи з цієї дати, ви, можливо, почнете більше читати, дивитися документальні фільми. Це може бути вдалий період для романтичних відносин, розвитку бізнесу та налагодження зв'язків.

23 числа Сонце входить в ваш 10 дім гороскопа, той самий дім, де знаходиться Меркурій. Це час для навчання, кар'єри і репутації. Починаючи з цієї дати, ваша репутація може покращитися, і вас помітять ще більше.

25 листопада Марс також входить в 10 дім гороскопа. Ви будете прикладати багато зусиль для досягнення своєї цілі. Це може включати нову посаду, новий проєкт або навіть статус. Можливо, ви здобудете новий ступінь або отримаєте новий сертифікат.

27 числа Повний місяць — в 4 домі сім'ї та місця проживання. Повня може висвітлити новини або зміни у сімейному колі чи серед близьких. Це також може означати завершення будівельного ремонту, продаж чи купівлю нерухомості або зміни в оренді.

Як перевірити сумісність за стихіями фен-шуй, дивіться у "Сніданку з 1+1":

З 6 листопада дивіться «Сніданок з 1+1» з 6:30 до 9:30 в ефірі 1+1 Україна та на YouTube!

Новини по темі