Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Водоліїв в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Водолій

Гороскоп для Водоліїв на листопад 2023 від астрологині Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Водоліїв у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн розвернеться. Можуть повернутися старі гроші, якісь борги, з'явитися якесь старе джерело доходу, яке було у вас раніше або ви можете почати заробляти справою, в якій маєте досвід. Сатурн надихає замислитися над своєю самооцінкою. Подумайте про те, що варто включити у свій раціон і як правильно харчуватися, оскільки це також важливо для вашої енергії та фінансів.

9 листопада Венера входить у ваш дев'ятий дім. Це планета грошей і любові, яка принесить усе хороше. Дев'ятий дім пов'язаний з подорожами і розширенням кругозору. Під впливом Венери ви можете познайомитися з кимось особливим, можливо, навіть почнеться роман із людиною з іншої культури або національності. Це час для дослідження нових горизонтів.

11 листопада Меркурій, планета спілкування і комунікації, входить у ваш 11 дім майбутнього. Нові знайомства і зустрічі з цікавими людьми, особливо серед друзів або нових знайомих, можуть підштовхнути вас до реалізації своїх мрій.

13 листопада — Молодик у вашому десятому домі гороскопа, що відповідає за роботу, кар'єру, досягнення і цілі. У вас може з'явитися нова мета або робота. Ви можете отримати підвищення, відкрити свій власний бізнес або навіть стати блогером. Це також період, пов'язаний зі шлюбом, розлученням або очікуванням поповнення в родині. 

24 листопада Сонце входить у ваш одинадцятий дім, де також розташований Меркурій. Ви можете опинитися в центрі уваги, отримати популярність або навіть взяти участь у заходах, таких як концерт зірки, чи провести лекцію перед великою аудиторією. Цей дім також пов'язаний з безліччю людей, і вас можуть запросити на різні події, включно з весіллям.

25 листопада Марс також входить в одинадцятий дім вашого гороскопа, і ви стаєте дуже активними в організації та співпраці. Можливо, ви стаєте частиною групи однодумців або починаєте спільні проєкти. Ваша участь у соціальних мережах також може значно збільшитися, і це принесе вам успіх у цій сфері.

27 листопада — Повня у вашому п'ятому домі гороскопа. Це може призвести до змін у стосунках. Можливо, ви вирішите подорожувати разом або вирішите завершити спільне життя. Повня може розкрити таємниці у ваших відносинах, після чого ви побачите ситуацію в новому світлі. Ваш творчий бік також активізується, і це принесе радість та задоволення. Крім того, це час для нових рішень у бізнесі. Ваша пристрасть до того, що ви любите, може бути підсилена під впливом Повного Місяця.

Як правильно обрати прикраси за фен-шуй, дивіться у "Сніданку з 1+1":

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі