Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Скорпіонів в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Скорпіон
Freepik

Що чекає на Скорпіона в листопаді 2023 року?

Поділитися:

Листопад — місяць Скорпіонів. Що чекає не представників цього знаку зодіаку в останній місяць осені? Про це детально розповіла відома астрологиня Анжела Перл на своєму YouTube-каналі

4 листопада Сатурн розгортається в п'ятому домі гороскопа, який відповідає за розваги та радості. Ви будете отримувати радість і задоволення від життя.

9 листопада Венера входить в ваш 12  дім гороскопа. Це дім таємниць і обмежень, де ви, можливо, щось приховуєте. Це може бути таємний роман або справа, яку ви не хочете розголошувати. Венера також відповідає за гроші та комфорт, тому цей місяць може призвести до грошових транзакцій або вас, можливо, змусять витратити гроші на якісь комфортні речі або послуги.

11 листопада Меркурій входить в ваш сектор фінансів — другий дім гороскопа. Це означає, що ви будете обговорювати, думати про гроші, роботу. Це також може означати нові ідеї щодо заробітку або важливих фінансових рішень.

13 листопада — Новий Місяць в вашому знаку, Скорпіоні. Він підкреслює вашу особистість та зовнішній вигляд. Очікуйте змін у стилі, включаючи нову стрижку або одяг. Вдалий період для початку заняття спортом.

23 листопада Сонце входить в сектор грошей. Це може призвести до збільшення вашого доходу або можливостей заробітку.

25 листопада — це час, коли Меркурій і Сонце переходять в сектор грошей. Це може вказувати на важливі фінансові угоди або покупку цінних речей, таких як нерухомість або автомобіль.

На кінець листопада припадає повне Місячне затемнення в секторі чужих ресурсів, 8 домі гороскопа. Це може вказувати на завершення фінансових угод або отримання фінансової підтримки від інших джерел. Також це може включати рішення про розподіл спільного майна або отримання новин про фінанси вашого партнера.

Які звички та амулети приваблюють фінанси, дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить щодня з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube.

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі