Гороскоп на листопад 2023: які зміни чекають на Тельців в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Телець
Freepik

Гороскоп для Тельців на листопад 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 11 будинку майбутнього та мрій. Справи, які стояли на паузі з березня, продовжаться. Можливий повтор ситуацій з минулого. Те, що відкладали на потім, вирішите зробити зараз. Отримаєте другий шанс. Повернуться старі друзі. Буде активна робота в соцмережах. Знайдете хорошу онлайн роботу. Ймовірно будете щось організовувати. Возз'єднаєтеся зі старим колективом.

Венера 9 листопада входить до вашого 6 будинку роботи та здоров'я. У вашій роботі запанує гармонія, будете працювати з гарними клієнтами. Можливий новий керівник. У вас з'явиться помічниця. Усі проблеми будуть легко вирішуватися. Вам пробачать борги. Подбайте про свій організм, пройдіть обстеження та займіться спортом. 

11 листопада Меркурій входить до вашого 8 будинку фінансів. Будете думати про чужі доходи. Пенсія, стипендія, грант, аліменти — усе стосується 8 дому. Займетеся документами. Заглибитеся в езотерику та психологію.

13 листопада Молодий місяць у 7 будинку стосунків та партнерства. На вас чекають нові знайомства. Знайдете нове кохання. Ваші теперішні стосунки зазнають прогресу, наприклад, з'їдетеся чи одружитеся. Буде активне бізнес-партнерство. Отримаєте нових клієнтів та будете працювати над новими проєктами. Сприятливий час для весілля. Цей період буде пристрасним.

З 23 листопада Сонце, Меркурій і Марс переходять у ваш 8 сектор фінансів. 27 листопада Повний місяць у 2 будинку грошей. Уся друга половина місяця буде пов'язана з фінансовими питаннями. Можлива зміна роботи. Отримаєте гроші за продаж чи кредит. Оформите успішний договір. Яскравою буде тема доходів. Переосмислите власні цінності та самооцінку. 

Уран у знаці Тельця принесе неочікувані новини та свободу. 

Як приготувати гарбузові сирники, дивіться рецепт:

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі