Гороскоп на серпень 2023: які зміни чекають на Овнів наприкінці літа

Гороскоп на серпень 2023 Овен
freepik.com

Гороскоп для Овнів на серпень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у серпні 2023?

Гороскоп для Овнів на серпень 2023 від астролога

У серпні у нас одразу два Повні — 1 і 31 серпня, і Молодий місяць 16 серпня. Також у серпні у нас 6 із 10 планет будуть ретроградними (Венера, Меркурій, Сатурн, Юпітер, Нептун та Плутон). При тому, що Сонце та Місяць не бувають ретроградними ніколи. Це означає, що звернути увагу доведеться практично на всі сфери життя, щось закінчити, переоцінити, ухвалити рішення.

1 серпня Повня в 11 будинку гороскопа. Будинок мрії, будинок майбутнього. Ви побачите якісь моменти вашого майбутнього. Або ваші мрії, щоб ви зрозуміли, чи готові ви до їх виконання, або необхідно від чогось відмовитися. Це ще й будинок друзів, соціуму, соціальних мереж. Буде новина від друга, друга, міна оточення. Можливо, вам необхідно змінити щось у ваших соцмережах. Завжди є можливість щось покращувати. Можливо, ви захочете показати себе світові. Може бути ухвалення рішення або завершення чогось. Масштабуватися можна лише після 18 вересня через вплив ретро Меркурія.

16 серпня Молодий місяць у вашому 5 будинку гороскопа, будинку кохання, таланту, творчості, дітей. Там у вас зараз ретроградна Венера. Це наші цінності, кохання, стосунки, партнерство. Можливо новий роман, і факт, що тривалий. у вас може прокинутись любов до себе, своєї цінності, самооцінки. Можливе повернення до колишніх стосунків. Найважливіше – дозволити собі бути щасливим. Ви можете поїхати у відпустку в місце, де ви вже були, або почати малювати. У бізнесі можливий перегляд стратегії, особливо фінансові нововведення, які принесуть більше грошей. Старі клієнти можуть повернутися до вас. Молодий місяць в 5 будинку це і ваші діти: зачаття, народження дитини, хрестини або нова школа, новий дитячий садок для дітей. Новини та витрати, що стосуються ваших дітей.

З 23 серпня по 15 вересня Меркурій стає ретроградним у вашому 6 будинку. Меркурій має планету, яка відповідає за інформацію, знайомства, контакти, комунікацію, спілкування, документи, транспорт, навчання. Не можна розпочинати нових справ, укладати контракти, договори, робити важливі покупки. Він у вашому будинку роботи. Не потрібно підписувати контракт на роботу, брати нових працівників. Зате до вас може повернутися няня чи помічниця. ви можете повернутись на стару роботу, або колега зі старої роботи вас покличе, попросить про допомогу. Також важливо завершити справи, які тягнуться давно та не завершені. Добре завершувати ремонт. Це будинок звичок, здоров'я, харчування та режиму. Добре налагодити режим, піти на фітнес, налагодити харчування, почати лягати вчасно спати, не довго сидіти в соцмережах. Добре проходити обстеження, лікарі, здавати аналізи.

24 серпня Сонце увійде до 6-го будинку до Меркурія. Там у вас до 28 серпня весь місяць і Марс. Вони вказують на важливість питань щодо 6 будинку. У вас буде енергія розібратися з важливими справами, ви діятимете. Сонце добре для роботи, здоров'я та енергії, для ваших бажань, а Марс дасть вам на них сили.

28 серпня Уран у 2 будинку грошей, фінансів та доходів та цінностей зупиняється та розвертається у ретроградний рух. У вас зміниться фінансовий план. Щось ви переоцінюватимете. Можливо, вирішіть продати або повернутись до старих інвестицій. Уран це про несподівані рішення.

Юпітер у вас там же, у 2-му будинку. Він дає покращення, можливості. Джерело доходу може змінитись.

28 серпня Марс входить до сектору відносин, у 7 будинок, і пробуде там до 13 жовтня. Це сектор знайомств або означає перехід на новий рівень ваших відносин, вони стануть серйозними. Пропозиція, з'їхатися і т.д. Можливо і розлучення. Це може бути і ділові відносини, контракти, угоди.

31 серпня Повня у вашому 12 будинку гороскопа. Будинок завершення, визволення. Ви ухвалите рішення, і вам стане легше. Це будинок далеких земель, закордону. Прийде рішення щодо документів. Також це лікування, лікарні та ізоляція, відпочинок десь далеко. Це може бути пов'язане з рішенням переїхати чи дистанційна робота. Місяць у вас з'єднається з Сатурном, а у вашому гороскопі Місяць керує місцем проживання, а Сатурн – кар'єрою, роботою та статусом.

Новини по темі