Гороскоп на червень 2023: що чекає Овнів у перший місяць цього літа

Гороскоп на червень 2023 Овен — 1+1
freepik.com

Гороскоп для Овнів на червень від астролога.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у червні 2023? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Гороскоп для Овнів на червень 2023 року від Анжели Перл

4 червня Повний місяць у вашому 9 будинку подорожей, поїздок. Добре вирушити за кордон. Дія Повні буде відчутною два тижні. Повний місяць - це завершення, отримання результату, внесення ясності. Добре здобувати освіту, але пам'ятаємо, що після Повного місяця - спадаючий місяць. Починання не дуже сприятливе для нового. Повний місяць в 9 будинку може дати новину про онуків, добре щось публікувати, рекламувати. Це будинок удачі. вам у чомусь може дуже пощастити.

6 червня Венера змінює знак і входить до вашого 5-го будинку гороскопа, будинку кохання, де у вас уже Марс. Це шанс для знайомства, побачень, зустрічі свого кохання. Також це задоволення, добре виявляти любов до себе. Це дім дітей, Венера в ньому несе гармонію, мир, любов щодо дітей. 5й будинок ще й про свій бізнес, фінанси, можливий прибуток. Венера у вашому 5 будинку пробуде до 10 жовтня.

12 червня Меркурій, планета спілкування та комунікацій переходить до третього будинку гороскопу. У вас буде більше спілкування, знайомств. Може змінюватись оточення, нові сусіди. Можлива поїздка чи отримання документів, покупка техніки.

12 червня Плутон, планета трансформації та кармічних уроків розгортається. Плутон завжди великі зміни. З кінця березня був у 11 будинку майбутнього. Однак він повертається у ваш 10-й будинок цілей та досягнень, щоб завершити всі хвости, які ви могли не встигнути за останні роки. Ви не можете змінити своє життя, доки ви не завершите важливі справи. Також Плутон висвічує наші страхи. Пробуде він там до 22 січня 2024 року.

17 червня Сатурн у 12 будинку розгортається у ретроградний рух до 4 листопада. Це будинок ізоляції, будинок втрат, обмежень, перешкод. Сатурн символізує обмеження та уповільнює хід. Це лікарні, в'язниці, очікування чи пауза у чомусь. Може, ви чекатимете рішення, або ви будете хотіти повернутися з далеких земель, і не зможете. Також це самопізнання, самокопання. Добре звільнятися, відмовлятися від чогось. Може ви відмовитеся від старих зв'язків, полегшите своє життя.

18 червня Молодий місяць у 3 будинку. Нові знайомства, навчання, подорожі, переговори. Все, що пов'язане із листом, блогами, написанням книг і т.д. Курс фото, все, що пов'язано з транспортом та технікою. Ви можете отримати права і навіть переїхати

20 червня починається тіньовий період Венери, а з 23 липня по 4 вересня буде Венера ретроградною – там не можна планувати жодні процедури краси, операції та грошові угоди. Можуть бути затримки із фінансами.

22 червня Сонце входить до 4-го будинку - будинку, сім'ї. Ви будете розв'язувати якісь питання щодо сім'ї та нерухомості.

28 червня Меркурій також входить до 4-го будинку. Можуть приїхати гості або відбутися серйозна розмова. Можуть бути покупки для комфорту, дому. Отримання документів у зв'язку з нерухомістю, угоди.

30 червня Нептун розгортається у ретроградний рух у 12 будинку. Сектор завершення справ, його загальмовує до 6 грудня. Нептун – планета медицини, творчості. До кінця року Сатурн і Нептун, а також Плутон повертатимуть вас у невирішені питання та уповільнюватимуть. Вони готують вас до нового етапу життя. Період очікування.

Юпітер, планета подарунків і достатку весь червень буде у вашому будинку прибутку і весь місяць ви будете з фінансами, вам везтиме і грошей буде приходити більше.

Новини по темі