Гороскоп на сонячне затемнення 25 жовтня: яких змін чекати знакам зодіаку у день Нового місяця

Сонячне затемнення 25 жовтня 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку
Pixabay

Чого чекати знакам зодіаку у день сонячного затемнення 2022?

Поділитися:

25 жовтня 2022 року, у день Нового місяця за місячним календарем, відбудеться сонячне затемнення, яке дасть початок коридору затемнень. Свій прогноз на цей день дала відома астрологиня Анжела Перл на своєму каналі на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКоридор затемнень, ретроградний Марс та Сонце в падінні: чого чекати та як пережити осінь 2022 (поради Ігоря Нехаєва)

Гороскоп на сонячне затемнення 25 жовтня для всіх знаків зодіаку

У сонячне затемнення закладаються події, які не часто відбуваються у повсякденному житті:

  • народження дітей
  • весілля
  • розлучення
  • переїзд
  • еміграція
  • втрати
  • зміни у бізнесі
  • зміни у кар'єрі

Гороскоп для Овна на сонячне затемнення

З 25 жовтня до 8 листопада триватиме коридор затемнень. Сонячне затемнення може скріпити ваші стосунки дуже сильно та надовго. Але водночас є ризик виникнення непередбачених та кризових ситуацій, коли терміново знадобляться гроші. 

Гороскоп для Тельця на сонячне затемнення

25 жовтня Сонячне затемнення у Скорпіоні у 7-му будинку шлюбу, партнерства та стосунків. Починається коридор затемнень. Хтось одружується, це буде надовго. Потрібно бути впевненим на 100%, бо це буде важко розірвати. Також це можуть бути несподівані події, зміна статусу: як заручини та вінчання, так і розрив чи розлучення. Відчують найсильніше народжені 23 та 26 квітня. 

Гороскоп для Близнюків на сонячне затемнення

Саме у 6 будинку 25 жовтня відбудеться сонячне затемнення. Це говорить про нову роботу, новий проєкт та нові правила. Ретроградний Юпітер у 10-му будинку кар'єри буде з 20 жовтня по 21 грудня. Будинок цілей та досягнень, і Ви можете отримати другий шанс. Ситуації з минулого можуть повторитись. Може змінитися статус. 

Гороскоп для Рака на сонячне затемнення

25 жовтня – Сонячне затемнення у 5 будинку. Станеться щось значуще. Тест на любов до себе, насолоду від життя. Можливі зустріч кохання, партнера, вагітність, народження дитини. 29 жовтня – Юпітер у 9 будинку (до 21 грудня). За кордон, подорож, робота в міжнародних компаніях, зв'язки з іноземцями. Дається шанс, можливість. Може бути новина про онуків, зустрічі, юридичні справи, відновлення на навчання, судові справи, які завершаться. Отримання візи, громадянства. 

Гороскоп для Льва на сонячне затемнення

Сонце та Венера у 4 будинку комфорту – вирішуються справи з нерухомості, переїзду. Можливо приїдуть гості, свято будинку, купівля чогось нового для дому. Знайомство з новою людиною. Хороші новини щодо вашого рідного краю. Можлива зміна складу сім'ї. 

Гороскоп для Діви на сонячне затемнення

25 жовтня – Сонячне затемнення у 3 будинку. Важливий контакт, знайомство. Важлива розмова, подія у житті ваших родичів. Нові сусіди, подорож, переїзд, оформлення, отримання документів. Навчання, курси, транспорт (купівля, отримання прав), техніка (навчитися працювати на новій техніці, навчитися новим технікам). 

Гороскоп для Терезів на сонячне затемнення

25 жовтня Сонячне затемнення у 2 будинку: знайомство з людиною, яка допоможе розв'язати проблему з грошима, інвестиції, зміни з доходами. 

Гороскоп для Скорпіона на сонячне затемнення

З 25 жовтня по 8 листопада – затемнення в нашому знаку – відбудеться знаменна подія (те, що трапляється всього кілька разів у житті). Не бажано приймати доленосні рішення, тому що нестабільна енергетика, розум затуманений.

Гороскоп для Стрільця на сонячне затемнення

25 жовтня у цьому 12-му будинку сонячне затемнення. Меркурій, кармічний вузол (південний). Він припускає залишити непотрібне, відмовитися. За затемненням розставити пріоритети, залишити потрібне, прибрати зайве. Звільнення від хвороб. Це наше визволення у чомусь. Будинок отримання спадщини. Езотерика. Отримання інформації з невидимих ​​джерел. Віщі сни, таро, руни. Прислухайтеся до себе, чи може прийти важлива інформація.

Гороскоп для Козерога на сонячне затемнення

25 жовтня Сонячне затемнення в 11 будинку, вузол кету відмова від старих планів, почнеться щось нове і зміна планів-позбутися чогось, а щось залишити, щось з'явитися нове, плани зміняться або додадуться. 

Гороскоп для Водолія на сонячне затемнення

25 жовтня Сонячне затемнення у 10 будинку. Затемнення і 5 планет у будинку – Водолії зрозуміють своє призначення, свій шлях, мету, щось нове в якомусь напрямку, можливо, щось заберуть, але це на краще (через кармічний вузл). Прийде від чогось відмовитися, зростання, крок у майбутнє. 

Гороскоп для Риб на сонячне затемнення

25 жовтня Сонячне затемнення у 5-му будинку: закордон, інші мови, інші національності, віра. З 25 жовтня є Сонце, Венера, Меркурій, Місяць і кармічний вузол Кету: відмова від переконань, цінностей, ідеології, пропаганди. 

Новини по темі