Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Близнюків у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Близнюки
Freepik

Гороскоп для Близнюків на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у вересні 2023?

Гороскоп для Близнюків на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера – планета краси, грошей і кохання в 3 домі гороскопа йде вперед. Це дім знайомства і контактів. Якщо ви не могли раніше ніяк зустрітися з кимось, на початку вересня все ж перестрінетеся. Якщо хтось не брав від вас слухавку, перетелефонує. Романтичне спілкування може початися, або відновитися. У випадку, що ви раніше робили паузу у стосунках, цей період сприятливий для зближення. Якщо ви планували поїздку, яка так і не почалася, після 4 вересня ви можете все ж таки вирушити у подорож. Все, що стосується навчання, курсів, екзаменів, отримання сертифікатів – усе це відбуватиметься у Близнюків легко. 3 дім також стосується блогерів і медійності. Ви отримаєте кошти за ваші статті, блоги. Більший заробіток прийде до вас. Зустріч з приємними людьми гарантована, особливо для журналістів. Отримати документи в цей час буде набагато легше. 3 дім про родичів. По Венері очікуйте на хорошу новину від близьких людей.

4 вересня Юпітер зупиняється в 4 домі та стає ретроградним. Якщо ви плануєте імігрувати, це може відкластися до кінця року. Уран в цьому ж секторі теж ретроградний. Він символізує собою шлагбаум, який щось зупиняє, перешкоджає. 12 дім – звільнення і завершення. Коли в одному секторі знаходяться дві планети, то завершення переноситься. Приміром, якщо ви думали про звільнення, то ще залишитеся працювати, або якщо міркували про закриття бізнесу, то залишите його до кінця року. 12 дім – дім ізоляції, лікарень, в’язниці. Ймовірне занурення в езотерику чи гіпноз. 

15 вересня Меркурій нарешті розвертається і йде вперед. Очікується будь-яка активність, переїзд, більше спілкування. Життя стає швидше, коли Меркурій розвертається. Він розвертається в 4 домі, де триватиме Новий Місяць. 4 дім – це місце проживання, сім’я, нерухомість. Омріяний переїзд все ж відбудеться. Покупець на ваш будинок знайдеться вже в другій половині місяця. Відповідь на запит про кредит теж прийде після 15 вересня. Усі питання по документах, які стосуються проживання – про 4 дім. Новий Місяць дасть вам інформацію, новину про ваше місце проживання. Близнюки можуть змінити паспорт, або тільки прізвище в ньому. Новини про поповнення в родині не уникнути. Усі питання стосовно будинку вирішаться після 15 вересня. 

24 вересня Сонце входить в 5 дім гороскопа. Дім радості, задоволення, подарунків собі, похід в кафе – все, що приносить нам задоволення. Цей дім також про творчість і любов. У поєднані Сонце і Марс в одному домі проявляють бажання. Поїздка, похід в театр чи на виставку – буде чудовою ідеєю. Якщо ви – людина творчості, у цей період добре робити свою виставку, презентувати свою пісню чи п’єсу. Місяць вийде активним для тих, хто гастролює. Радісна новина стосовно дітей не омине Близнюків.

29 вересня Повня в 11 домі гороскопа. 11 дім – дім майбутнього як карта бажань. Це те, чого ви хочете. Повня виконає ваше бажання. Адже Повний Місяць – це завершення циклу, результат. Зверніть увагу на те, що ви отримали, до чого прийшли. Цей дім також про однодумців, друзів, спілкування. Можуть з’явитися нові друзі. Проте Повня іноді може забирати когось: віддалення з кимось із друзів теж імовірне. Стрімке бажання відписатися від когось у соціальних мережах може бути виправданим 11 домом. В кінці місяця є цілком нормальним закрити сторінки в Інтернеті, або щось переробити. Якщо ви маєте високу посаду, то вам доведеться когось звільнити. В будь-якому випадку очікуйте на зміни в колективі. 

В 10 домі Сатурн і Нептун в секторі роботи йдуть назад. Великих досягнень не варто чекати. Можливо вам потрібно спершу доробити теперішні справи. 
В наступному місяці відбудеться 2 затемнення, а отже 14 вересня Близнюки й інші знаки зодіаки можуть відчувати зміни. Це може стосуватися коханої людини. Хлопець наважиться зробити пропозицію. У дітей стануться зміни в житті. 28 вересня ви можете відчути звільнення. 

Новини по темі