Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Дів у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Діва
Freepik

Гороскоп для Дів на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Близнюків у вересні 2023?

Гороскоп для Дів на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера розвертається і йде прямо у секторі грошей та кохання. Процес отримання фінансів прискориться. Вас чекає примирення з коханою людиною, стосунки перейдуть на новий рівень. Також це сприятливий час для зустрічі свого партнера. Водночас у деяких представників знаку можуть відкритися очі на людину поруч. Після 4 вересня ви перестанете оглядатися в минуле. Ви нарешті звільнитися від того, що заважало вам подобатися собі.

Юпітер, планета можливостей, удачі, подарунків, разом з Ураном підуть назад. Вони знаходитимуться в 9 домі зв’язків. Варто пам’ятати, що хороша планета Юпітер дає другий шанс. Оформлення документів в цей час може затягнутися до нового року. У випадку, якщо ви маєте судову справу, вона триватиме довго. Усе, що стосується релігії, філософії буде відігравати для вас велику роль до кінця року. Можлива навіть зміна релігії. Ретроградна планета – це очікування і підготовка. 

15 вересня Меркурій завершує свою ретроградність. У Дів він знаходиться в 1 домі. Якщо раніше ви мали сумніви у будь-якій сфері життя, прямий рух Меркурія дасть поштовх до однозначної відповіді. Варто заявляти про себе, показувати себе. Астрологиня радить приймати важливі рішення після 18 вересня. Але купувати техніку, укладати угоди не можна.

Новий Місяць 15 вересня пройде у знаку Діва. З'явиться більше енергії!  Хто більше всіх відчує його вплив? Звісно ті, у кого день народження 15 вересня, а також 3 дні до і після. З 12 по 18 вересня чекайте прилив ентузіазму. Новий стиль, зачіска, ім’я, прізвище, роль, статус. Можуть розпочатися перемовини. Усі Діви відчують вплив Молодика, але чутливішими будуть люди з асциндентом у 21 градусі (з 18 по 24 також). Це дуже сприятлива дата для початку справ. Варто згадати, що те, що розпочинається під час Нового Місяця, закінчується або приносить результати в Повний Місяць. 

24 вересня Сонце входить у 2 дім грошей. Це не тільки про прибуток, але й розтрати. Сонце додасть енергії. Але Марс, який знаходиться цілий місяць у 2 домі зазвичай підштовхує на витрати. 

29 вересня Повний Місяць у 8 домі гороскопа. Це теж фінанси, але спільні: чоловіка чи дружини. Новина про фінанси бізнес-партнера теж може стосуватися Дів. По 8 домі ви можете взяти кредит або кредитну картку. Анжела Перл застерігає не загубити її. Відповідь по гранду чи стипендії застане вас зненацька. Спадщину чи гроші зі страхування отримати теж ймовірно. Цей Повний Місяць пов’язаний із рахунками інших організацій: державні кошти, соціальні виплати. 

Новини по темі