Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Козорогів у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Козоріг
Freepik

Гороскоп для Козорогів на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козорога у вересні 2023?

Гороскоп для Козоріга на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера, планета грошей та кохання, розгортається в прямий рух у вашому домі фінансів. Очікуйте новий прибуток. Початок осені – сприятливий час для зближення з коханою людиною. Також почне покращуватися інтимне життя.

У цей же день Юпітер, планета везіння, удачі та подарунків, стане ретроградним в 5 домі. Однак ця планета завжди хороша, навіть якщо ретроградна. Ви можете відновити стосунки з іншою людиною після 4 вересня. Можлива підготовка до зачаття. Юпітер відповідає за шлюб, тож передвесільні турботи теж чекають на деяких представників знаку.

Ретроградний Уран знаходиться в 5 домі гороскопа теж. Підготовка до виставки, конференції, написання книги чи картини – усе це затягнеться до кінця року. По двох ретроградним планетам ви будете обдумувати план створення власного бізнесу. Але рішення до вас прийде не раніше Нового Року. 

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух в 9 домі гороскопа. Можна підписувати угоди, купувати техніку, проводити важливі перемовини, приймати рішення. До 15 вересня дуже вдалим буде перездавати екзамени або повернутися на навчання. Після цієї дати добре відправитися у тур, бронювати готелі, спілкуватися з іноземцями, вирішувати судові справи. Якщо ви подавали документи на візу, чекайте повідомлення про її готовність.

15 вересня Новий Місяць в 9 домі гороскопа. З’єднується Сонце з Місяцем. З їх поєднанням народжується нова енергія, ідея. 9 дім відповідає за популярність. Він про рекламу, вихід на новий рівень. Книги, фільми, поїздки – це все розширить ваш кругозір. Можливо, нова книга розкриє очі на звичні речі. Сприятливим буде просувати свій курс, навчати когось. 

24 вересня Сонце входить в 10 дім гороскопа. Це дім досягнень, бізнесу, успіху. Ваш фокус уваги буде зміщено на роботу та цілі. Марс теж знаходитиметься в 10 домі гороскопа, що свідчить про досягнення давно запланованої мети. Сонце допоможе. Додасть енергії. 

29 вересня Повня в 4 домі гороскопа. Вона відповідає за місце нашого проживання — нерухомість, люди, з якими мешкаємо, сім’я. Повня завжди щось розкриває. Член родини повідомить вам важливу новину. Завершення циклу варто очікувати під кінець місяця. Можливе завершення ремонту. Повня може дати й переїзд.

В наступному місяці відбудеться затемнення, яке дасть свій вплив і на вересень. Отримання диплома чи роботи ймовірне після 14 вересня. У сфері любові (до себе, дітей, справи) можливі деякі зміни під кінець місяця. 

Новини по темі