Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Овнів у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Овен
freepik.com

Гороскоп для Овнів на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Овнів у вересні 2023?

Гороскоп для Овнів на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера в 5 домі любові. Якщо ви до цього мали будь-які сумніви з приводу стосунків, все вирішиться на початку місяця, якщо було щось незрозуміло, то все стане ясним. Після 4 вересня Венера відкриє ля вас все потаємне. Окрім кохання, 5 дім також свідчить про дітей. Питання стосовно вашої малечі будуть вирішені. Можливо ви не могли знайти школу, дитячий садок чи університет. Астрологиня Анжела Перл повідомляє, що це може бути пов’язано не тільки з навчанням. Цілком імовірно, що ви побачите омріяні 2 смужки. Венера також відповідає за гроші, а 5 дім про бізнес. Тож можливість надходження фінансів як ніколи висока. Продаж бізнесу буде вигідним на початку місяця. Участь у виставці чи шоу теж можлива. Анжела Перл радить не робити великих покупок до кінця розвороту Меркурія (до 18 вересня). Юпітер в цей же день зупиняється у вашому секторі грошей і починає рухатися назад до 21 грудня. Ця планета збільшує фінансовий потік. Але оскільки Юпітер йде назад, то з особистим життям усе буде гаразд. Натомість прибуток призупиняється. Це не означає, що гроші зменшаться. Можливо ви вкладете в інвестицію, але вона буде довготривалою. Почнеться оформлення чогось дуже вартісного, але угода може відбутися аж під Новий Рік. 

У 2 домі, де розвертається Юпітер, Уран планета сюрпризів знаходиться теж у секторі грошей. Тобто дві повільні планети з 4 вересня будуть Ретроградні у секторі фінансів до кінця року. В кінці року очікуйте активну фінансову фазу через ретроградність Урану. А до цього моменту астрологиня радить накопичувати, або отримувати гроші за минулі проєкти. Якщо ви давали комусь в борг, то боржник поверне позичене. Спадщину отримати теж ймовірно в цей час. 
2 дім також про роботу. Можливо вам доведеться щось переробити, щоб тримати оплату, перебудувати дім, щоб продати його. Очікуйте на зміну ваших планів. Цьому сприяє ретроградна планета. 

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я. Запишіться до лікаря, здайте аналізи. Нічого жахливого не відбудеться, але змінити спосіб життя на краще буде доречно. Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 

24 вересня Сонце входить у ваш 7 дім партнерів і стосунків. Сонце вносить позитив і енергію. Романтичне знайомство очікує Овнів в кінці місяця. Марс знаходиться в цьому ж 7 домі гороскопа весь місяць. Цьому знаку зодіаку варто чекати романтичних проявів від свого партнера. Чоловік чи дружина приверне до себе увагу. Бізнес партнерство теж про 7 дім гороскопа.

29 вересня Повня у знаку Овна. Хто відчує його найбільше? Ті, в кого асциндент в 6 градусі Овна, з 3 по 9 теж. Або ж в кого день народження 27 березня, з 24 по 30 теж. Але відчуватимуть вплив Повні найближчі два тижні усі знаки зодіаку. Іменинники матимуть кульмінацію в ці дні, завершення чого-небудь. Це може бути і розлучення, і зустріч з новою людиною. І звільнення зі своєї довготривалої роботи, і отримання нової. Якщо ви довго думали над чимось, приймали рішення, то зараз отримаєте відповідь на свої запитання. 28 і 29 вересня активізується тема грошей обов’язково. Можливі витрати. 

Анжела Перл також застерігає, що в наступному місяці 14 і 28 жовтня очікується затемнення. 14 жовтня – в секторі стосунків, 28 – в секторі фінансів. Це своєю чергою може повпливати й на вересень, адже затемнення починають діяти за місяць. 

Новини по темі