Гороскоп на вересень 2023: які зміни чекають на Тельців у перший місяць осені

Гороскоп на вересень 2023 Телець
Freepik

Гороскоп для Тельців на вересень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у вересні 2023?

Гороскоп для Тельців на вересень 2023 від астролога

4 вересня Венера закінчує ретроградний рух в 4 домі нерухомості та сім’ї. Це принесе вам покупки та продажі. Ви отримаєте гроші. Сімейні конфлікти налагодяться. Вам буде комфортніше в домі. Отримаєте новини від членів сім’ї. Можлива подорож. Юпітер та Сатурн в Тельці ретроградні, а це означає масштабні зміни планів.

15 вересня Молодий місяць в 5 домі кохання. Це сприятливий час для творчості, радості, натхнення та нового кохання. Ймовірна вагітність. Меркурій перестає бути ретроградним, і це вплине на сферу освіти та самовираження. Можете почати новий бізнес.

24 вересня Сонце в 6 домі роботи та здоров’я. Рутина стане більш позитивною. Марс в 6 домі принесе бажання щось робити та активність. Ви будете в центрі уваги. Можлива підготовка до операції, великі витрати, зацікавлення спортом.

29 вересня Повня в 12 домі. Ви будете приймати рішення. Таємниці відкриються. Ви на деякий час ізолюєтеся від людей. Активним буде ваше самопізнання. Завершиться якась справа.

У жовтні відбудуться два затемнення, вплив яких ви можете відчути вже в другій половині вересня. Одне з цих затемнень буде у Тельці, тому зміни можуть відбутися у будь-якій сфері вашого життя.

Новини по темі