Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Стрільців у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Стрілець
Freepik

Гороскоп для Стрільців на жовтень 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій увійде у ваш 11 дім. Буде багато комунікацій та знайомств. Ви отримаєте нову інформацію, яка натякне на події затемнення 14 жовтня. 

10 жовтня Плутон, планета трансформації та змін, спонукає до змін у секторі грошей. Фінансові та робочі питання отримають прогрес. Отримаєте виплати за страхування, спадку чи від проєкту. Ситуація з грошима покращиться. Можливо зміните роботу.

Також 10 жовтня Венера входить в 10 дім кар'єри, досягнень та стає навпроти Сатурна, планети дисципліни та дорослішання. Отримаєте хороші новини з роботи. Ймовірна зміна керівництва. У вас буде винагорода. Ваш статус зміниться, наприклад, одружитеся. Ви купите нерухомість. Візьмете на себе відповідальність по відношення до родини.

13 жовтня Марс входить в 12 дім приватності. Будете займатися спортом. Можлива відпустка. Ймовірно у вас буде хірургічна операція. Ви поїдете у подорож. Марс надасть сміливості щось завершити та від чогось позбутися.

14 жовтня — Сонячне затемнення в 11 домі мрій. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. У вас будуть нові друзі та ідеї. Це сприятливий час для людей, які працюють в медіа. Потрапите в новий колектив. У вас з'явиться нова мрія.

23 жовтня Меркурій входить у в 12 дім приватності. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Займетеся езотерикою чи поглибитеся в релігію.

24 жовтня Сонце також входить у ваш 12 дім приватності, там же Місяць. Ви захочете побути на самоті. Будете сфокусовані на чомусь.

28 жовтня — Місячне затемнення в 6 будинку. Зверніть увагу на ваш режим, це сприятливий час попіклуватися про свій фізичний та ментальний стан, зробити детокс. Ви оновитеся в усіх сенсах. Варто покинути згубні звички. У вас зміниться рутина.

Уран та Юпітер йдуть по 6 домі. Це може свідчити про другий шанс, пов'язаний з роботою. Повернуться старі клієнти.

Як приготувати баклажанові човники з сиром та волоськими горіхами, дивіться:

Новини по темі