Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

ТОП косметичних засобів для підготовки до Нового Року | Краса | 1+1
Фото: Getty Images

Щоб бути неперевершеною.

Поділитися:

Залиш останні дні року для пакування подарунків, думок про цілі та бажання або принаймні — для нарізання салатів. А ось б'юті-підготовку починай сьогодні. Тоді не доведеться проводжати 2019-й поспіхом, витрачати шалені гроші на диво-засоби з миттєвим ефектом і переплачувати за салонні процедури.

До того ж ще є час, щоб замовити ту косметику, яка тобі справді потрібна — навіть якщо її немає в Україні. Завдяки сервісу доставки товарів з інтернет-магазинів Європи і Китаю myMeest твоя косметичка поповниться продукцією крутих брендів, які поки офіційно не представлені в нашій країні. Це просто, швидко і безпечно!

Не виходячи з дому, ти можеш зробити покупки в популярних Sephora, Douglas, The Body Shop, Kiko і багатьох інших магазинах. Але перш ніж вирушати на онлайн-шопінг, бери на замітку наш топ засобів для підготовки до зимових свят.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як вигідно і без ризиків купувати речі за кордоном: Секрети онлайн-шопінгу

Матуюча і зволожувальна рідина з гіалуроновою кислотою

Hydra Pro Matte

Яскравий макіяж, яким ти плануєш вразити всіх у новорічну ніч, — ще той стрес для шкіри. Аби безтурботний січень не перетворився на операцію по її порятунку, краще все передбачити заздалегідь.

Дієвий помічник — рідина з гіалуроновою кислотою від Kiko. Вона не лише підготує шкіру обличчя до зустрічі з важкою декоративної артилерією, а й загалом відновить її та забезпечить оздоровлення.

Приємним бонусом Hydra Pro Matte розгладжує та робить шкіру однорідною, тому з нанесенням і стійкістю макіяжу проблем не виникне.

Концентрат для обличчя

Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution

Не можна гарантувати, що у найвідповідальніший день на шкірі не з'являться ненависні запалення. Але в твоїх силах суттєво зменшити ймовірність такого сценарію — за допомогою засобів на основі олії чайного дерева.

Вона має антибактеріальні властивості, прибирає почервоніння і заспокоює шкіру. А в поєднанні з іншими органічними компонентами — ефективність посилюється в кілька разів.

The Body Shop створили сироватку з олією чайного дерева та алое. Концентрат звужує пори, бореться з недосконалостями і запобігає їх повторній появі. Починай користуватися якомога швидше — і в головну ніч будеш спокійна!

Гідрогелеві патчі під очі з колагеном

FlashPatch Eye Revive Gels

 

Якщо впродовж року ти працювала як бджілка, а висипалася (у кращому випадку) на вихідних, це неодмінно відобразиться на обличчі. Першою страждає тонка шкіра під очима — темніє, втрачає еластичність та стає більш схильною до вікових змін. Але, на щастя, час зарадити цьому є.

Використовуючи патчі не в екстрених випадках, а курсом, можна помітно розгладити шкіру, прибрати набряки і повернути здоровий відтінок. Наш вибір — 5-хвилинні гідрогелеві від patchology. Колаген в їхньому складі зміцнить зону під очима й усуне сліди регулярного недосипу. Нехай у новорічну ніч всі думають, що грудень ти провела на курорті, а не в дедлайнах.

Гелевий засіб для подовження вій та догляду за ними

30 Days Extension — Night Treatment Booster

Замість того, щоб напередодні свята нарощувати вії або клеїти накладні, спробуй їх... відростити. За 30 днів концентрований бустер збільшує довжину вій на 169% і додає 13% об’єму.

До речі, засіб працює і для брів. Якщо колись ти була прихильницею тих самих «ниточок», а тепер волосинки оголосили тобі бойкот і не бажають повертатися — ось твій порятунок.

Нічна кремова маска

Cat's Purrfect Night Mask

У період підготовки до Нового року варто поповнити свій б'юті-арсенал більш активним нічним засобом. Корейський бренд TONYMOLY саме представив цікаву і зручну новинку — маску Cat's Purrfect.

Легка текстура з амінокислотами шовку не потребує змивання і безперервно працює, поки ти спиш. Кілька тижнів щоденного використання вистачить, щоб нормалізувати гідроліпідний баланс і зробити шкіру оксамитовою на дотик.

Відбілююча зубна паста з бамбуком

Bamboo Charcoal Tooth Whitening Polish

Про сяйливу усмішку теж варто потурбуватися вже сьогодні. Попри те, що салонна процедура відбілювання не вимагає багато часу, насолодитися застіллям одразу після неї не вийде. Навряд чи підвищена чутливість зубів зробить свято веселішим.

Більш бюджетний і безпечний спосіб — за 3 тижні до важливої ​​дати перейти на відбілюючу пасту з неабразивним активованим вугіллям і бамбуком MR. BLANC. Вона розщеплює дубильні речовини, які містяться в каві, чаї, вині та інших продуктах, що змінюють колір емалі. Ти здивуєшся, наскільки білішими стануть зуби після видалення такого нальоту.

Антицелюлітна сироватка з кофеїном

Anti-Cellulite Serum

За місяць цілком реально скинути пару зайвих кілограмів, щоб сукня сиділа як треба. Щоправда лише харчування і спорту в такий стислий термін вже недостатньо — потрібна швидка б'юті-допомога. До прикладу, сироватка з антицелюлітним ефектом від YONELLE Bodyfusion.

У поєднанні з фізичними навантаженнями вона розгладжує нерівності шкіри, робить її пружною, еластичною і, найприємніше — сприяє розщепленню жирів. Використовуй вранці та ввечері, а для максимального ефекту комбінуй із самомасажем — ручним або щіткою.

Скраб для тіла з ароматом м’ятних цукерок

Peppermint Candy Cane Body Scrub

Аби закріпити ефект від антицелюлітної сироватки, скористайся відлущувальним гелем з подрібненою горіховою шкаралупою. Він посилить твої позиції в боротьбі з апельсиновою кіркою, а також стане чудовою профілактикою її появи.

Скраб із перцевою м’ятою і тростинним цукром від The Body Shop стимулює мікроциркуляцію крові, допомагає шкірі оновлюватися, пом'якшує і розгладжує її. А ще — запобігає вростанню волосся, яке може серйозно зіпсувати вигляд твоїх струнких ніжок на святі. Користуйся засобом двічі-тричі на тиждень — і будеш у всеозброєнні!

Пом'якшувальний крем для тіла

The Ritual of Ayurveda Body Cream

Коли у передноворічній метушні важко знайти час, аби відвідати СПА-салон, можна влаштувати вечір релаксу вдома. Щоб і мізкам, і тілу розслабитися було простіше, зверни увагу на аюрведичну косметику Rituals.

Дотримуючись своєї філософії, бренд створює засоби для «ритуалів краси» — живильні креми, масла, олійки та бальзами для домашнього СПА. Нас підкорив заспокійливий і пом'якшувальний крем з індійською трояндою і гімалайським медом. Чудово відновлює водний баланс, дарує відчуття комфорту і справді розслабляє.

Лікувальне масло для ламкого волосся

Hair Nourishment & Defrizzer

Сухе, ослаблене і посічене волосся не врятує навіть наймодніша укладка. Швидше навпаки — надмірна кількість засобів для моделювання доб'є його остаточно. Тому саме час влаштувати терапію. Щоденний догляд здатний по-справжньому оздоровити волосся, а не створити нетривалу ілюзію.

Крім кондиціонера і масок, додай до свого б'юті-раціону комплекс ефірних олій. Їх кількість у складі засобу від John Masters Organics приємно дивує — жожоба, оливкова, лляна, лаванди, кори кедрового дерева, листя розмарину... З такою підтримкою можна догодити навіть найпримхливішим локонам.

Як зробити та отримати замовлення?

Якщо ти не хочеш чекати, доки ці б'юті-засоби з'являться в Україні, роби замовлення через онлайн-сервіс myMeest. Лише кілька простих кроків відділяють тебе від можливості спробувати косметику, про яку говорить уся Європа!

З детальною інформацією про те, як робити покупки за допомогою myMeest, ознайомлюйся за посиланням. 

Також бери участь в опитуванні та отримуй приємні подарунки від myMeest! Імена щасливчиків оголосимо в грудні 2019 року.

poll_content_678

 

Новини по темі