Грандіозний концерт MONATIKа «Love It Ритм» покажуть на 1+1

Коли 1+1 покаже концерт MONATIK - Love it Ритм

Танцюй під телеверсію у День Конституції!

Поділитися:

Телеканал 1+1 покаже концерт MONATIKа з НСК Олімпійський 28 червня, у День Конституції. Телезйомку наймасштабнішого концертного шоу року для телеканалу 1+1 здійснила команда 1+1 Продакшн, задіявши рекордні 34 камери та 2 установки прямого ефіру.

«1+1 Продакшн отримав ексклюзивне право на зйомку найграндіознішого концерту в історії українського телебачення. «Love It Ритм» став своєрідним викликом для нас.  У роботі над зйомкою було задіяно близько 100 фахівців, підготовка тривала 3 місяці, ми вперше використали настільки велику кількість техніки, зокрема інноваційної», ― розповів Володимир Завадюк, керівник Управління виробництва великих розважальних шоу 1+1 Продакшн.

Команда 1+1 Продакшн і раніше забезпечувала зйомки великих концертів зірок. Режисером виступав Андрій Музика, який також працює над проектами Голос країни, Танці з зірками та є володарем премії Телетріумф.

Зазначимо, у 2018 році телеверсія концерту MONATIKа Vitamin D, зйомку якої також забезпечила команда 1+1 Продакшн, перемогла в номінації Музична програма/концерт/церемонія щорічної телевізійної премії Телетріумф.

Нагадаємо, концерт MONATIKа «Love It Ритм» відбувся 1 червня. На одній сцені перед 70-тисячною аудиторією разом з артистом виступила учасниця проекту Голос. Діти-4 та акторка серіалу Школа Ніно Басілая. 15-річна дівчина разом з MONATIKом виконала його  популярну пісню «Вечность».

Крім того, під час концерту MONATIK ефектно з’явився у гігантській конструкції, що імітувала вагон метро. На його даху музикант заспівав хіт «Глубоко» разом із Надею Дорофєєвою.

Глядачі підспівували та енергійно танцювали під улюблені хіти – «То, от чего без ума», «Вечность», а також дуетні композиції з Alyona Alyona та Lida Lee.

Не пропусти телеверсію концерту MONATIKа «Love It Ритм» ― 28 червня ексклюзивно на 1+1.

Більше цікавих новин про неймовірний концерт MONATIKa:

1. Учасниця Голосу. Діти заспівала з MONATIKом на Олімпійському стадіоні (відео)

2. MONATIK зібрав Олімпійський і показав шоу світового рівня

3. Дорофєєва в сексуальному боді станцювала на Олімпійському

Новини по темі