MONATIK зібрав Олімпійський і показав шоу світового рівня

MONATIK показав на Олімпійському шоу світового рівня LOVE IT ритм

Найбільша сцена в Україні, переповнений стадіон, вражаючі світлові ефекти та мюзиклові постановки.

Поділитися:

Дві з половиною години безперервного музичного драйву — саме стільки MONATIK подарував своєму глядачеві учора, 1 червня, зібравши повний НСК Олімпійський.

Абсолютний рекорд — усього за 11 місяців артисту і його команді вдалося створити насичену музичну програму світового рівня. Щоб втілити в життя геніальні ідеї у постановках, була побудована наймасштабніша сцена за всю історію стадіонних концертів в Україні. 

«Це було не просто шоу! Буквально все: запаморочливі звук і світлові ефекти, кілька сцен, справжні потяги, мюзиклові постановки, мотоцикли, зіркові дуети, стадіон, який співає хором кожну пісню, — все це про LOVE IT ритм. Такого рівня концертні програми готують артисти зі світовим ім'ям», — зізнаються музичні критики, які відвідали концерт.

Це шоу підтвердило, що у Дмитра Монатіка в рукавах ще багато козирів, якими він може нас здивувати.

Родзинками концерту MONATIK LOVE IT ритм стала поява артиста на даху вагона поїзда. На ньому мультиартимт дістався до найдальших секторів, щоб бути ще ближче до свого слухача. У цьому весь він.

На сцені в цей вечір також з'явилися колеги Дмитра — Надя Дорофєєва, Alyona Alyona і Lida Lee. Також артист запросив виконати в дуеті композицію Вечность свою підопічну з проекту Голос. Діти — Ніно Басилаю.

Режисером-постановником Stadium Show MONATIK LOVE IT ритм виступив Денис Стульников, який працює з артистом із перших шоу-програм. Над більшістю костюмів працював український дизайнер Іван Фролов, а також група стилю Дмитра Бондаря.

У день захисту дітей MONATIK побудував справжнє Місто Ритму не лишена сцені НСК Олімпійський. З 17:00 в чаші перед стадіоном проходили різноманітні активності. Всі друзі і спонсори концерту брали участь в житті Міста Ритму, в кожному його кварталі і районі. 

Трансляцію грандіозного концерту можна буде побачити на телеканалі 1+1. Дату дізнаєшся зовсім скоро!

Із шоу, яке вже стало найбільш обговорюваним, починається стадіонний тур мультиартиста містами України. У графіку туру 10 стадіонів країни для сотень тисяч глядачів, які зможуть насолодитися творчістю MONATIK.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

1. Учасниця Голосу. Діти заспівала з MONATIKом на Олімпійському стадіоні (відео)

2. MONATIK зізнався, що планує мати доньку

Новини по темі