«Греммі» боїться K-pop? BTS не номінували на престижну музичну премію

Неочікувано: BTS не номінували на престижну музичну премію «Греммі-2020» | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Getty Images

Шанувальники гурту не приховують обурення.

Поділитися:

Учора, 20 листопада, світ дізнався перелік артистів, які боротимуться за престижну премію «Греммі-2020». Нею традиційно нагороджують за видатні досягнення у сфері музики, і кожен популярний виконавець із нетерпінням чекає на день оголошення номінантів.

Так, цього разу до омріяного списку не потрапив надпопулярний корейський гурт BTS. І, мусимо погодитись, причини такого рішення американської Академії звукозапису лишаються загадковими. Тож складається враження, що журі конкурсу не на жарт злякалося впливу цього бой-бенда, адже він, безсумнівно, потужний. 

Фото: Getty Images

Річ у тім, що за останній час K-pop гурт поставив вдосталь музичних рекордів, та й за рівнем продажу продуктів творчості семеро запальних хлопців без перебільшення випереджають своїх західних колег. До прикладу, далеко позаду лишилася остання платівка Homecoming американської поп-діви Бейонсе. Натомість гучний альбом BTS Map of the Soul: Persona менш ніж за 11 місяців опинився на третій сходинці міжнародних чартів. До цього такий стрімкий прорив вдалося здійснити лише легендарним The Beatles.

Зазначимо, що декілька місяців тому на популярній американській платформі Billboard відбулося голосування за виконавців, яких шанувальники хотіли побачити на сцені церемонії «Греммі-2020». Результати говорять самі за себе.

Фото: Billboard

За живий виступ BTS у прямому ефірі, що відбудеться 26 січня 2020 року, проголосували понад 11 мільйонів.

Хай там як, армія шанувальників щиро підтримує своїх айдолів та бажає їм успіхів і наснаги. A.R.M.Y (офіційна назва фандому гурту) зазначають, що для визнання таланту та досягнення учасників гурту BTS їм не потрібні жодні статуетки.

Читай також: 

Новини по темі