Група 1+1 media розпочинає блекаути своїх телеканалів

Група 1+1 media розпочинає блекаути своїх телеканалів

Вони триватимуть до кодування сигналу.

Поділитися:

З 4 листопада, в межах реалізації проекту кодування супутникового телевізійного сигналу, група 1+1 media розпочинає блекаути своїх телеканалів – короткочасні маятникові відключення сигналу абонентам супутника. Блекаути триватимуть до кодування сигналу, яке заплановано на 20 січня 2020 року. Відключення відбуватимуться у прайм-тайм на телеканалах 1+1, 2+2 та ТЕТ і триватимуть 2 хвилини. У цей час трансляцію зображення програм вищезгаданих телеканалів буде повністю закрито плашкою, яка міститиме інформацію про кодування супутникового сигналу наступного змісту:

«Увага! Це повідомлення саме для тебе! Уже на початку 2020 року супутниковий сигнал цього та інших українських телеканалів буде закодовано! Щоб мати змогу дивитись їх надалі, негайно звернись до офіційного телевізійного оператора!».

Звертаємо вашу увагу на те, що відключення аналогового телебачення, яке перенесли з грудня 2019 на липень 2020 року, ніяк не пов’язано із кодуванням супутникового сигналу телеканалів!

Відключення відбуватимуться з метою привернення уваги глядачів, які використовують супутниковий тип прийому сигналу, до наближення кодування, а також їхнього стимулювання до завчасної заміни приймального обладнання − тюнера. Додаткова інформація про кодування доступна на сайті групи 1+1 media. Для абонентів, які не бажають продовжувати дивитись телебачення через супутник є інші альтернативні сучасні способи: ефірне мовлення (Т2), кабельне ОТТ або IPTV телебачення.

Більше про кодування супутника читай за посиланням.

Новини по темі