Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків зодіаку: час для сміливих рішень

Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків зодіаку
arieldavi.s/Instagram

Астрологи підготували гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків зодіаку

Поділитися:

Тиждень з 7 по 13 жовтня буде дуже енергійним і також обіцяє стати щасливим для багатьох знаків зодіаку!

Тиждень починається зі зростаючого Місяця в Стрільці, що принесе енергію змін і натхнення. Як тільки Місяць перейде в сузір'я Козерога 9 жовтня, почнеться ідеальний час для планування нового проєкту або початку пошуку роботи у випадку, якщо ви хочете просунутися корпоративними сходами.

До кінця тижня життя наповниться позитивом та надією на краще майбутнє, що принесе в життя довгоочікуване почуття радості.

Докладніше про те, на що, на думку астрологів, варто очікувати з 7 по 13 жовтня читайте в нашому матеріалі.

Терези

Ви відчуєте себе дуже мотивованим та енергійним. Але, на жаль, ви не хочете заліковувати старі рани – ви хочете досягти результату в особистій еволюції, але фактично нічого не змінюєте у своєму житті. Ви зможете насолодитися терапевтичною та відновлюючою енергією, якщо залишите у минулому те, що вже й так знаходиться там.

Скорпіон

Ви готуєтеся до великих змін у житті, які чекають на вас у майбутньому. Ви починаєте цей тиждень в активному переслідуванні своїх бажань і метушні. До кінця тижня настане час для великої події: почнеться період серйозних змін у вашому житті. Але вони відбудуться не відразу, це лише помах крила метелика, який зрештою призведе до кардинальних подій у майбутньому.

Стрілець

Цього тижня Стрільці можуть зустріти любов, що надихає. Ви почуватиметеся впевненими в собі та розкутими. Загалом у Стрільців настає період, коли вони будуть перебувати в центрі уваги і своїм сяйвом радувати оточуючих людей.

Козеріг

Цього тижня розпочинаються великі космічні зміни! У цей період ви переглядатимете свої основні життєві принципи, які зазвичай приймаєте як належне. Ви також можете попрощатися з кимось, хто вже не є важливим у вашому житті – робіть це з легкістю і відпускайте тих, хто не робить нічого для вас.

Водолій

Цього тижня ви візьмете на себе роль лідера. Після сонячного затемнення кілька тижнів тому ви зможете побачити, що у вас з'явилося більше обов'язків і слід відповідально ставитися до своєї роботи. 11 жовтня принесе вам ясність і додасть сили.

Риби

У вас починається період емоційної боротьби, пов'язаної або з драмою в особистому житті, або з прийняттям якихось подій, що сталися у вашому житті. Наприкінці тижня ви станете більш товариським та відкритим, і це дозволить вам трохи розслабитись.

Овен

Ви вступаєте у період зцілення. Ви сильно мотивовані на досягнення своєї мети цього тижня, але на вашому шляху маячить кілька перешкод. Спілкування, самосприйняття та ваша енергія дозволять виправити поточні проблеми. Вас також може очікувати несподіваний сюрприз, який буде дуже доречним.

Телець

Ви будете захоплені своїми цілями та мріями, а також сконцентруєтесь на спілкуванні та навчатиметеся в інших. Загалом це плідний період для того, щоб реалізовувати свої ідеї та будувати довгострокові плани на майбутнє.

Близнюки

Цього тижня на вас чекає успіх. Вплив Юпітера зробить вас привабливим та комунікабельним, а Місяць у Козерозі 9-го числа може стати визначальним періодом, коли ви зможете знайти свою внутрішню сміливість та силу. Космічні знаки можуть допомогти вам краще зрозуміти, що вас мотивує.

Рак

Вогняна енергія Марса продовжує кипіти у вашій крові, Ви хочете насолоджуватися життям і жити сьогоденням, не замислюючись про наслідки. Намагайтеся залишатися в безпеці на цьому тижні і контролювати свої емоції.

Лев

Енергія Стрільця приносить багато кохання, потенціалу та самовираження у першій половині тижня. До кінця тижня ви відкриєте несподіваний спосіб, як привнести структуру і порядок у ваше повсякденне життя. Не поспішайте, не напружуйтеся та насолоджуйтесь чудовим періодом.

Діва

Цей тиждень стане сприятливим періодом, тому що він може відчуватися як приємний та заспокійливий. Ви також відчуєте себе набагато більш готовим відкрити своє серце. З 11-го числа у вас з'явиться час для роздумів про своє життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будьте обережні з імпульсними рішеннями: гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку

Новини по темі