«Я молюся»: Мадонна висловила підтримку українським дітям та показала кадри війни в Україні

Мадонна висловила підтримку українським дітям та показала моторошні кадри війни в Україні - відео

Американська співачка Мадонна підтримала майбутній Саміт миру у Швейцарії та показала моторошні кадри війни в Україні.

Поділитися:

Вона розмістила на своїй сторінці в Instagram відео з кадрами з України, Ізраїлю, Палестини, Сирії та інших країн та висловила підтримку дітям, які змушені жити в реаліях війни.

«Всюди, де відбувається конфлікт, страждають діти… Україна, Палестина, Ізраїль, Ємен, Сирія, Нігерія, Конго, Малаві……. Цей список не має кінця. Можливо, ми не багато в чому згодні, але я молюся, щоб ми погодилися з тим, що наших дітей потрібно захищати!», - написала Мадонна.

У публікації співачка зазначила, що у червні у Швейцарії відбудеться Саміт миру, який буде присвячений припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тисяч українських дітей, незаконно відірваних від власних сімей та депортованих до Росії.

«15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальний саміт світу, присвячений припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тисяч українських дітей, які були відірвані від сімей та депортовані до Росії. Я за мир для всіх дітей скрізь. В усьому світі. І я ніколи не зупинюся! Сподіваюся, ви приєднаєтесь до мене», - заявила артистка.

Нагадаємо, Мадонна з початку повномасштабного російського вторгнення підтримала Україну та засудила РФ. Після початку повномасштабної війни Росії проти України вона закликала робити пожертвування на допомогу Україні. Вона також порівняла Володимира Путіна з Гітлером та Леніним і висловила підтримку президенту України Володимиру Зеленському.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках "ЖВЛ представляет" у "Сніданку з 1+1", який виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Мадонна показала рідкісне фото з дітьми

Новини по темі