61-річна Мадонна вразила акробатичною стійкою на руках

Мадонна похизувалася розтяжкою, стоячи на руках (ВІДЕО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

Бути в такій формі мріє кожна.

Поділитися:

Цього року легендарна американська співачка Мадонна гучно повернулася на сцену. В червні, після 4-річної перерви, зірка представила новий альбом Madame X і наразі активно гастролює з 

Звісно, щоб насолодитися живим виконанням та яскравими перформансами, доведеться купувати білет на концерт. Але для тих своїх фанів, які ще вагаються, Мадонна регулярно публікує короткі ролики з виступів — і вони справді вражають. 

До прикладу, днями 61-річна білявка вкотре похизувалася чудовою фізичною формою. Під час виконання однієї з пісень Мадонна легко і граційно стала на руки та продемонструвала витримку і розтяжку. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Madonna (@madonna)

Зазначимо, що спортом і танцями співачка займається з дитинства. Наразі її рівень сягнув такого професіоналізму, що вона сама створює програми тренувань та час від часу щедро ділиться ними з шанувальниками. 

Мадонна зізнається, що у спортзалі й танцювальному класі буває щодня. Також кілька разів на тиждень вона займається йогою. І все це — у поєднанні з суворою дієтою. Попри всі обмеження такого режиму, співачка в своєму віці має фантастичний вигляд. Тож воно того варте!

Більше про життя Мадонни дізнавайся з відео: 

 

Також дивись, якими трюками полюбляють дивувати інші зірки:

1.  

2.  

3.  

4.  

Новини по темі