«Ти або на фронті, або для фронту»: Ігор Целип різко висказався про артистів-втікачів

Ігор Целип розповів, до яких українських виконавиць відчуває симпатію
instagram/_igor_tselyp_

Український співак Ігор Целип у відвертому інтерв'ю розповів, до яких виконавиць відчуває симпатію, і як ставиться до артистів-утікачів.

Поділитися:

Український співак Ігор Целип дав розгорнуте інтерв'ю виданню УНІАН. Він розповів про важливість української мови та розвиток української музики, а також поділився думками про ставлення до артистів-втікачів. 

На думку Ігоря, в сучасних українських реаліях кожен артист повинен займатися творчістю з користю.

«У час війни кожна людина змінилась, а отже змінились і наші обовʼязки. Зараз артист - це не просто людина, яка співає пісні. Це волонтер, лідер думок, і просто людина, яка робить усе можливе від себе, аби наблизити нашу перемогу. Будь-яка статусність чи регалії зараз абсолютно несумісні, коли всі переживають тяжкі часи. Проте точно знаю, що кожен, хто співає і творить, повинен це робити з користю, а не просто на цьому заробляти. Кожен концерт має нести цінність та підтримку оборонно-соціального характеру. Тільки так ми зможемо швидше здолати московського окупанта».

Ігор Целип
instagram/_igor_tselyp_

З сучасних українських артисток Целип виділяє співачку KOLA та Анну Трінчер, хоча образи останньої вважає дещо вульгарними.

«Особисто для мене за час війни в Україні зʼявилось чимало крутих, професійних, талановитих артисток. Мені імпонує творчість KOLA. Вона зуміла практично з нуля створити себе сама. Правда пройшло чимало часу, але її наполегливість довела, що можливо все. Також мені симпатизує, як жінка, Анна Трінчер, проте вона часом буває вкрай вульгарною».

Щодо артистів-зрадників у Ігоря також категорична позиція:

«Ти або на фронті, або для фронту. Поодинокі випадки для преси «аля передав» не пройдуть, все видно, всі ми під Богом ходимо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона мене просила, щоб я не зірвалась»: Тоня Матвієнко поділилася спогадами про маму і відверто розповіла про її настанови перед смертю

Новини по темі