Іменини 15 травня: привітання з Днем ангела Анастасії та Дмитра

Хто святкує День ангела 15 травня: привітання для Анастасії та Дмитра
Freepik

День ангела Анастасії та Дмитра: привітання у прозі та листівках.

Поділитися:

Сьогодні, 15 травня, відзначають Міжнародний день сім'ї та вшановують пам'ять Пахомія Великого. У народі — Пахом Теплий. Вважається, що з цього дня може встановитися літня погода. Раніше в цей період також висівали пізню пшеницю. День ангела 15 травня в Анастасії, Дмитра та Пахома. Розберемо значення найпоширеніших з них.

Значення імені Анастасія

Ім'я Анастасія має грецьке походження і дослівно означає "воскресла", "повернута до життя". Це одне з найпопулярніших і найкрасивіших жіночих імен у світі. Анастасії, як правило, дуже добрі та співчутливі люди. Вони завжди готові допомогти іншим. Їм притаманні такі риси, як творчість та креативність, незалежність та самодостатність. Анастасії чарівні та привабливі. Вони притягують до себе інших. Вони відповідальні та надійні люди, які завжди виконують свої обіцянки. До своїх друзів та партнерів Анастасії проявляють вірність. Вони не люблять, коли з їхніми почуттями грають або намагаються їх обманути.

Значення імені Дмитро

Ім'я Дмитро має грецьке походження та означає "той, хто належить Деметрі". Деметра - це грецька богиня землеробства та родючості. Володарі цього імені володіють сильними рисами. Вони не бояться труднощів і завжди готові захищати тих, хто їм дорогий. Діми мають лідерські якості. Вони вміють мотивувати та надихати інших людей. Вони також щедрі та безкорисливі люди, завжди готові поділитися тим, що мають, з іншими. Водночас володарі цього імені можуть бути доволі впертими. Вони мають свою думку з будь-якого питання і готові її відстоювати до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменини у травні 2024 за православним календарем за новим та старим стилями

День ангела Анастасії та Дмитра: привітання у прозі та картинках

►Щиро вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твій небесний покровитель завжди буде поруч, оберігаючи тебе від зла і даруючи щастя. Бажаю тобі міцного здоров'я, душевного спокою, щирої любові, вірних друзів, успіхів у всіх починаннях та здійснення найзаповітніших мрій! Нехай кожен день твого життя буде наповнений радістю, світлом і теплом!

►З днем Ангела тебе! Нехай твій небесний захисник завжди буде поруч, підтримує тебе у всіх твоїх справах, дарує мудрість і силу у складні моменти, а також оберігає від негараздів. Бажаю тобі міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, щирої любові, вірних друзів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій! Нехай життя твоє буде сповнене щасливих моментів, радості та душевного тепла!

►Щиро вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний покровитель завжди буде твоїм вірним супутником, ведучи тебе по життю шляхом добра і щастя. Бажаю тобі міцного здоров'я, мирного неба над головою, щирої любові, вірних друзів та кар'єрних звершень! Нехай кожен день твого життя буде наповнений світлом, теплом, радістю та позитивними емоціями!

Іменини

День ангела

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний календар іменин: власники якого імені святкують День Ангела найчастіше

 

Новини по темі