«Їмо за 100»: Олексій Душка готує новий кулірнарний проект

Олексій Душка презентує кулірнарний проект «Їмо за 100»

Ведучий розповість, як за 100 грн нагодувати смачно всю сім'ю.

Поділитися:

Уже цієї осені глядачі каналу 1+1 побачать в ефірі новий кулінарний проект Олексія Душки, який отримав назву «Їмо за 100». Ведучий спробує довести українцям, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані. При цьому в закладі за вишукану страву доведеться заплатити чимало грошей, а Олексій розкаже, як її приготувати власноруч та витратити менше 100 гривень, аби нагодувати нею всю родину.

Кожного випуску «Їмо за 100» допомагати Олексію на кухні буде зірковий гість. За приготуванням їжі ведучий розпитає відомих людей про особисте та дізнається, наскільки вправні вони на кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Яблучний пиріг від Олексія Душки

На ідею нового проекту Олексія надихнула його маленька донечка Даша. З появою дитини сім’ї не часто вдається відвідувати кафе чи ресторани, оскільки це не завжди комфортно. Крім того, після стрімкого зростанням цін це стало недешевим задоволенням. Тому Олексій вирішив влаштувати ресторан у себе вдома, аби частіше балувати своїх рідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Душка показав, як підросла його мила донька

«У професійній кулінарії є два найважливіші аспекти – навички приготування їжі та вміння обирати правильні продукти. Другому я вже давно навчився та відшліфував ці уміння у проекті «Життя без обману», а от мої навички на кухні довелося трохи підтягнути в кулінарній школі. Проте створити вдома ресторан – абсолютно реально, і я доведу це глядачам у проекті «Їмо за 100», розкривши їм усі секрети, яким навчився у кулінарній школі та за роки роботи фуд-експертом», – розповідає про свій новий кулінарний проект Олексій Душка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 продуктів, котрі в жодному разі не їстиме ведучий програми «Життя без обману»

«Їмо за 100» є авторською розробкою каналу 1+1. Над проектом працює команда Управління журналістських проектів 1+1 медіа.

Хто саме з зіркових гостей візьме участь у програмі, та які вишукані страви навчить готувати Олексій Душка, стане відомо вже цієї осені на 1+1.

Новини по темі